aud sunet in urechea copilului!

26-11-2008
alina_sib
Nu este medic/terapeut
alina_sib
Buna seara stimati Domni/Doamne
ca orice parinte ingrijorat am decis si eu sa va scriu sa ma ajutati cu o parere specializata legat de ceea ce se intampla cu fetita mea ( 1 an si 3 luni).Intamplator intr-o noapte am sesizat ca se aude un sunet slab de tonalitate inalta continuu in urechea dreapta a fetitei.Am ascultat si cealalta ureche dar liniste acolo.Am crezut ca mi se pare mie, dar am rugat si pe altcineva sa o asculte si se pare ca am avut dreptate. A consultat-o un medic primar ORL care a constatat ca urechea e in regula adica nimic la timpan si mi-a confirmat sunetul pe care eu il auzeam in urechea micutei mele.M-a trimis la neurolog care n-a mai consultat pe bebe pentru ca era deja agitata dar am o trimitere sa fac un eco-doppler saptamana viitoare. Medicul spune ca s-ar putea sa fie ceva de natura vasculara, am inteles totodata ca astfel de cazuri sunt rare, nu stiu ce sa mai zic, astfel apelez la D-voastra si istoricul experientei D-voastre profesionale daca ati mai intalnit ceva asemanator eventual recomandari pentru ca nu stiu ce sa fac!
Va multumeste o mama foarte ingrijorata!
2 comentarii
0
27-11-2008, ora 12:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Buna seara !
Diagnosticul de Acufene obiective... (sunete care se aud din exterior) se intalneste in practica medicala.
Intradevar poate fi de natura vasculara.
dupa investigatiea la neurologie va recomand sa mergeti si in clinica ORL.. pentru investigatii amanuntite la nivelul urechii interne.
( Potentiele auditive evocate. emisiuni otoacustice)
0
27-11-2008, ora 13:12
alina_sib
Nu este medic/terapeut
alina_sib
Buna ziua!
Va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii mele!Voi tine cont cu siguranta de recomandarile D-voastra.Nu am experienta in medicina si nu stiu la ce sa ma astept precum si gravitatea problemei respectiv daca copilul meu este sau va fi normal si daca acest diagnostic are rezolvare medicala.Daca imi permiteti voi incerca sa va comunic in continuare pornind de la rezultatul ecografiei craniene ce urmeaza sa o facem.In mintea unui parinte trec n intrebari cand se confrunta cu o astfel de situatie, asteptarea este grea, as vrea sa stiu ca are rezolvare...
o zi buna in continuare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.