Autovaccin Cantacuzino

12-02-2018
valentin12
Nu este medic/terapeut
valentin12
Buna ziua,

In urma unei acnee nodulo-chistice, de la 14 ani (acum am 26) am fost la cantacuzino pentru antibiograma pt autovaccin.

Mi-au gasit doar epidermisis stafilococ. Au zis ca am nevoie de recomandare de la dermatolog pentru preparare autovaccin.

M-am dus la dermatolog si mi-a spus ca nu e nevoie de autovaccin pt epidermisis si mi-a dat un tratament pentru ca "epidermisis il are mai toata lumea, nu e patogen". Eu vreau sa stiu daca se prepara sau nu autovaccin in cazul epidermisis ? Sau dermatologul are dreptate ? Sa fac autovaccinul sau e intradevar inutil in cazul meu ????????????????????????????

Va multumesc
2 comentarii
0
15-02-2018, ora 00:14
valentin12
Nu este medic/terapeut
valentin12
help
0
15-02-2018, ora 21:02
Ion al Glanetasului
Nu este medic/terapeut
Ion al Glanetasului
Epidermisis este foarte comun, toată lumea îl are în schimb sistemul imunitar îl ține sub control. Nu ar fi rău să-ți testezi sistemul imunitar dacă ai probleme cu acest stafilococ aproape inofensiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

20-02-2018, ora 13:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Optibac
Urmezi un tratament cu antibiotic? Completează-l cu un probiotic specific! Optibac Probiotic Tratament cu antibiotic previne efectele adverse precum diaree, afte, candidoză.
Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK