aviditate indeterminanta

07-10-2008
madalina80
Nu este medic/terapeut
madalina80
Buna ziua!Am mai postat pe acest site mesaje si am primit raspunsuri bune pentru care multumesc foarte mult! URMEZ TRATAMENT PENTRU TOXOPLASMA CU ROVAMICYN 3MIL UI DIN 8 IN 8 ORE DE MAI BINE DE 2 SAPT.IGM S A NEGATIVAT SINGUR INTR UN TIMP SCURT DAR MI S ADAT TRATAMENT INTRUCAT IGG MI SA SPUS CA E MARE SI AR PUTEA BOALA FI LUATA IN TIMPUL SARCINII.AM FACUT TESTUL DE AVIDITATE DE 2 ORI SI MI A IESIT INDECIS - METODA ELISA-SUNT TARE DEZAMAGITA, NU STIU CE SA CRED.UN DR.MI A RECOMANDAT SA NU REPET ANALIZELE LA NESFARSIT CA VOI AJUNDE SA INNEBUNESC SI CRED CA A AVUT DREPTATE, STRESUL ESTE FOARTE MARE...ULTIMELE ANALIZE MI AU EVIDENTIAT UN IGM NEGATIV SI UN IGG POZITIV DAR IN SCADERE DUPA TRATAMENT... CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE TESTUL DE AVIDITATE INDETERMINANT?MULTUMESC DIN SUFLET!
2 comentarii
0
07-10-2008, ora 00:00
aurelia2008
Nu este medic/terapeut
aurelia2008
Si eu sunt noua pe forum si sunt in aceeasi situatie ca si tine, mai exact am urmat un tratament pt Toxoplasmoza cu azitromicina, 3 tratamente a cate 21 de zile fiecare si am luat o pastila de azitromicina pe zi, cu pauza de 1 luna intre tratamente.
Sunt la ultimele 3 pastile si termin, doctora mi-a spus ca daca as fi facut anul trecut acest taratament nu as mai fi avut probleme in momentul de fata.
Ce vreau eu sa-ti spun este ca eu am IgM si IgG pozitive amandoua, inca nu mi-am repetat analizele ca de-abia termin tratamentul de care tocmai ti-am povestit dar am inteles ca la unele persoane poate ramane pozitiv toata viata si asta nu inseamna ca mai poate ataca sarcina DAR bineinteles mai este si in functie de valori care ti-au iesit la analize si depinde de fiecare organism.
Dupa cate am inteles la tine IgM negativ, m-as mira sa mai fie asa o problema mare mai ales ca totusi ai facut si ceva tratament dar cel mai bine este sa mai consulti un medic de boli infectioase si chiar un alt ginecolog, ei ii pot spune cel mai bine, eu nu sunt specialista in asa ceva. Merita incercat si alti doctori pt ca la noi nu stii de cine dai si cel mai bine este sa aflii si parerea altora ca sa te linistesti.
Stiu prin ce treci, eu am 34 de ani si simt ca nu se mai termina cu toate probleme astea ca-mi doresc foarte mult un bebe, pot spune ca sunt disperata ! Asa ca, mai consulta si alti doctori si BAFTA ! sa auzim de bine !
0
08-10-2008, ora 00:00
madalina80
Nu este medic/terapeut
madalina80
Multumesc din suflet! Am intrat in 17 saptamani si astept cu nerabdare sa ved bebelul la ecografia tridimensionala si sa mi spuna dr ca e bine.Mie mi s-a recomandat sa nu fac tratament si apoi alt medic m a trimis la altul si unte asa...un lant al slabiciunilor si fiecare si a dat cu parerea si am ajuns sa iau tratament.Sper sa fie bine ca i tare stresant...Multa sanatate si bebei sanatosi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.