baietel de 5 ani de la un timp respira numai pe gura

26-04-2012
mriami
Nu este medic/terapeut
mriami
am un baietel de 5 ani de la un timp respira numai pe gura, imi face fregvent temperatura, odata la saptamina aproximativ, si cred ca nu ma aude prea bn pt ca trebuie sa ridic tonu ca sa faca cei cer, am zis ca poate e el imprastiat da prea des, am incercat si cand nu era atent la ceva anume si la fel nu stiu unde sa ma duc cu el la ce specialist ce sa fac nu stiu
3 comentarii
0
26-04-2012, ora 06:57
andreeamocanu
Nu este medic/terapeut
andreeamocanu
Mriami iti recomand sa mergi cu el la un medic orl-ist pentru consult de specialitate.
Dupa parerea mea(la cat am umblat si eu cu baiatul meu la medici) cu siguranta are polipii mariti pentru varsta lui si daca spui ca nu mai aude este posibil sa fi facut otita seroasa, tot din cauza polipilor(din cauza acesteia se pierde auzul, dar cu tratamentul potrivit isi va reveni cu siguranta)
Nu vreau sa te sperii, dar eu cu baiatul meu ma chinui cu otita seroasa inca din octombrie 2011.Imi raceste foarte repede si imediat face si otita seroasa din cauza secretiilor nazale purulente(neavand polipii mariti).
Am schimbat 3 medici orl-isti pana am ajuns la Dna.Dr Silvia Samuila de la Clinica Audifon(caute pe net pentru nr de tel.luni si joi este dupa masa iar marti si miercuri este de dimineata) pe care ti-o si recomand.
Al meu nu are polipi dar raceste foarte des si suntem suspecti de un streptococ ceva... asteptam rezultatele la exudat faringian si nazal sa vedem ce ne iese.Multa sanatate si succes te astept cu informatii, si noutati!
0
26-04-2012, ora 15:41
mriami
Nu este medic/terapeut
mriami
multumesc mult si eu tot asta banuiesc si asa am sa fac am sa ma duc la doctor dupa care sa vedem ce o sa ne zica si va tin la curent sper sa nu fie chiar asa de grav ca este un copil dificil cand e bolnav
0
26-04-2012, ora 15:45
mriami
Nu este medic/terapeut
mriami
si tie multa sanatate si ii doresc tot binele baietelului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: