baietelul meu de un an si jumatate horcaie rau pe nas

23-07-2014
lory barbu
Nu este medic/terapeut
lory barbu
buna ziua!baietelul meu de un an si jumatate are un horcait, sforait pe nas foarte puternic desi nasucul ii este foarte curat si nu ii curge nimic.nu are nici o alta simptoma mananca foarte bine nu face temperatura, doar ca nu prea doarme noaptea din cauza nasucului.de aproximativ 6 zile ii pun picaturi(vibrocil)sau ser fiziologic si nici o schimbare.ma repet nu ii curge absolut nimic are nasul foarte curat, nici urma de secretie nici dupa ce ii dau picaturile.
1 comentarii
0
23-07-2014, ora 20:42
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara. Manifestarile descrise pot fi datorate hipertrofiei vegetatiilor adenoide ("polipi")si/sau hipertrofiei amigdaliene. Este necesar un consult ORL. Daca sforaitul este accentuat in pozitia "culcat pe spate", incercati sa culcati copilul in decubit lateral (pe o parte). Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul