balbism cronic

12-04-2008
maruca
Nu este medic/terapeut
maruca
de cand ma stiu ma chinuiec cu aceasta afectiune. :(
este foarte, foarte greu sa faci fata dpdv social, carieristic, academic, relatioanal.
momentan nu pot merge la vreun cabinet pt consiliere si logopedie sau sa pot lua medicamente, deorece nu sunt in tara. o sa revin de abia peste un an.
cineva, un psiholog de aici, mi-a promis ca ma va invata cateva exercitii de respiratie pt relaxare; pt a putea comunica cu ceilalti fara probleme. mi-a spus ca o sa ia o vreme pana o sa resimt imbunatatiri, dar cu vointa si incredere o sa fac progrese.
dar ea a plecat in germania si nu am mai reusit sa iau legatura.
daca sunt psihologi sau logopezi pe acest site, ii rog nespus de mult sa ma ajute, sa-mi spuna despre acele exercitii, sa imi explice detaliat ce as avea de facut.:)
de cand am plecat din tara, am ajuns la un oarecare control asupra afectiunii, am ajuns sa pot vb mai rar si mai calm, dar nu este de ajuns.
inca mi-e teama sa vb, sa pronunt anumite sunete si cuvinte mai dificile.
pana acum cativa ani am suferit de balbism clonic. de atunci, sufar de cel tonic. multi nu reusesc sa-si dea seama de suferinta, dar banuiesc ca am o oarecare problema de comunicare.
cunosc cauzele afectunii mele f bine, dar momentan nu pot dispune de nici un fel de tratament.
am pierdut foarte mult din cauza asta, si inca mai am multe de facut pana ma intorc in tara. asa ca am nevoie urgenta de ajutor.
nu im spuneti ca in afara unui cabinet si supraveghere de specialitate nu se poate face nimic. macar sa invat sa respir normal, ca sa imi pot oxigena creierul si sa ma simt mai linistita si stapana pe mine.

va multumesc foarte mult pt rabdarea de a fi citit mesajul meu. :)
1 comentarii
0
04-06-2008, ora 00:00
logo_cab
Identitate neconfirmată
logo_cab
Daca doriti imi dati un telefon pentru a va programa. Am cabinet de terapie logopedica in Bucuresti. Numarul este 0727733350.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul