Balonare aproape zinlica

10-08-2014
ramo_zz
Nu este medic/terapeut
ramo_zz
Buna ziua,

Am inceput sa tin o dieta (South Beach) de 3 saptamani, o dieta care este sanatoasa si care mi-a mers foarte bine acum un an. Din pacate de data asta aproape stau pe loc desi ma straduiesc atat de mult, si mananc regulat si sanatos,
De data asta, odata cu dieta a venit si senzatia de balonare si posibil un pic de constipatie. As vrea sa stiu daca aceste probleme ar afecta greutatea mea si daca din cauza asta se vede atat de greu un rezultat la cantar.
De asemenea ma lupt si cu un colon iritabil desi de cand am inceput dieta nu am mai avut problemele obisnuite.

Multumesc,
Ramona
2 comentarii
0
12-08-2014, ora 01:34
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu sunt pacient dar din experienta si cunostinte stiu asa: organismul isi ia masuri de precautie mereu ii dai azi o felie de paine si din ea isi depune jumate sa zic, maine ii dai o jumate de felie el isi depune jumate, poimaine ii dai un sfert el isi depune jumate, asa ca el castiga atata TIMP CAT EFORTUL TAU DEPUS NU DEPASESTE CAT II DAI MANCARE.
Eu in trecut cand imi permitea organismul ca sa slabesc de la 114kg faceam asa: miam facut un stil de viata astfel: 0, 5 litri apa+o ciorba sau supa+ jumate de felul doi era egal cu o ora intens pe bicicleta medicinala 600calorii reglata sa mearga greu, si ca sa pot slabi mai faceam inca o ora pe zi + inca 3-4 ore in parc la aparate de sport cand mergeam cu copii in parc adica zilnic si cu toate astea organismul ma chinuia la anumite praguri cu care ma chinuiam sa le trec la:112, 110, 106, 100, 98 si in 10 zile fara aceasta dieta am pus la loc 5kg.
0
13-12-2014, ora 21:26
bogdanworld
Nu este medic/terapeut
bogdanworld
poti avea intolerante alimentare. unii vor sa slabeasca, altii sa se imgrase (in cazul meu... :) ). treaba cu colonul iritabil e o plesneala. am luat medicamente de zeci de milioane pt colon iritabil cand de fapt eu aveam intoleranta alimentara. faceti teste pt intolerante alimentare. de aia ne balonam, avem probleme din cauza faptului ca organismul nu suporta anumite lucruri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  • Balonare imediat după masă - cauze și tratament
  • Topul alimentelor care provoacă balonare
  • Balonarea: alimente de evitat și ce să adaugi în dieta ta
  • Noi metode de a preveni balonarea în cazul dietelor bogate în fibre
  • Balonări supărătoare? Lista alimentelor indicate și contraindicate
  • Ce poate ascunde balonarea - afecțiuni cu balonare frecventă
  •