basica la anus

11-10-2005
antipro
Nu este medic/terapeut
antipro
am o problema care mi-a aparut de cateva zile si vad ca nu prea sunt sanse sa dispara asa repede, Mi-a iesit la anus o basica care binenteles ca ma deranjeaza mai tot timpul.Care este cauza aparitiei acestei basici si cum scap de aceasta problema? Nu stiu daca are importanata dar mentionez ca am f foarte racit in ultima perioada si tin si un regim alimentar pt a slabi.
4 comentarii
1
17-10-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Cum arata aceasta "basica"? Daca e plina cu sange (are culoare rosie-vinetie) atunci poate fi vorba de hemoroizi; daca e plina cu puroi poate fi un furuncul etc. Exprimarea ta e cam vaga; cel mai bine e sa consulti medicul de familie care, in functie de aspectul clinic si anamneza, te va directiona daca este cazul spre un medic specialist.
0
28-05-2007, ora 00:00
Sorinth
Nu este medic/terapeut
Sorinth
buna,
si mie mia aparut o basica asemanatoare pe anus.
Ma deranjeaza tot timpul, cand ma asez, cand ma ridic etc.
E tare, rozie si parca are si careva puncte albe care par a fi puroi. Nu am fost la medic pentru ca nu prea am timp. Daca ma puteti ajuta.
0
03-05-2021, ora 14:15
Andrei Moraru
Nu este medic/terapeut
Andrei Moraru
Buna ziua. Am o problema, de dimineata m-am trezit cu o basica de marimea unei afine mai exact mia iesit pe unde ne facem treaba mare... Va rog ma poate ajuta cineva ? Imi este frica sa nu fie ceva grav ca nu este puroi, este ca si cum ai avea apces la gingie.. ma jeneaza si ma doare
0
05-05-2021, ora 22:19
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
sac hemoroidal ar putea fi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: