basici in talpa

72 comentarii 1 2 3
0
22-08-2010, ora 13:21
ctinmihai
Nu este medic/terapeut
ctinmihai
Buna ziua, am si eu o problema la talpa... intre degetele de la picior si pe talpa imi apare un fel de coji albe, care daca le curat imi apar din nou si de cateva zile am observat si 2 puncte pe degetele de la mana cu aceeasi "iritatie", nu stiu cum sa o numesc. Va rog mult sa imi spuneti cu ce sa dau ca sa imi treaca.
0
02-09-2010, ora 18:44
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ca aveti o ciuperca ce poate fi tratata cu Lamisil gel.
0
28-11-2010, ora 14:16
viorel1970
Nu este medic/terapeut
viorel1970
de cativa ani buni apar in talpa piciorului basici cu lichid incolor la mijlocu talpii si pe margine nu provoaca mancarime si nu dor insa pt a se vindeca trebuie sparte, din ele iese un lichid incolor si apare lipicios, dupa spargere apare mancarimea iar in mijlocu basicii apar cateva puncte de sange apoi rana se vindeca in cateva zile despre ce e vorba soi ce medicament sa iau !
0
01-12-2010, ora 19:49
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
In momentul in care apar acele basici mergeti la dermatolog pentru a vedea despre ce este vorba.
0
21-02-2011, ora 15:12
mirela 72
Nu este medic/terapeut
mirela 72
mirela2004 ai incercat tratamentul cu bicarbonat de sodiu.As fi interesata de evolutia boli.multumesc
0
01-03-2011, ora 23:37
topgalia
Nu este medic/terapeut
topgalia
Buna ziua, am si eu o problema. In palme si pe degete (partea interioara) mi-au aparut niste puncte rosii, pare a fi niste besicute adinci si foarte dureroare, Cind dau cu unghia peste ele am senzatia ca ma inteapa cu un ac. Aceeasi chestie am avut si la talpe, mai evident la calcai. Cand paseam avea senzatia ca calc pe o multime de ace.Dar nu luam in seama si lasam sa treaca de la sine. Va rog mult sa imi spuneti ce poate fi asta. Mi-e frica sa nu fie legat de faptul ca imi amortesc membrele.
0
02-09-2011, ora 20:06
ramona70
Nu este medic/terapeut
ramona70
As avea si eu nevoie de ajutor.Fetei mele de 15 ani i-a aprut o basica mare in talpa piciorului, initial a avut un uchid alb vascos pe care dupa ce i-am spart-o cateva zile a curs lichid acum se pare ca nu mai supureaza, insa i-a aparut alta.Prima nu a fost dureroasa nici la intepat nici cand scoteam lichidul din ea cu toate ca are o marime considerabila (se intinde pe la calcai in sus spre glezna).Ultima aparent nu are lichid insa e dureroasa.Am tratat cele doua basici cu spray Oximed.Ar putea fi o infectie?Ar putea avea legatura cu faptul ca in acest an am fost la mare si i-a intrat ceva in picior, parca ar fi fost un spin.Va rog sa ma sfatuiti. Initial m-am gandit la o vizita la medicul dermatolog, sau care medic ar trebui consultat?
Va multumesc pentru ajutor.
0
07-09-2011, ora 17:24
Cristinita
Nu este medic/terapeut
Cristinita
Intradevar a fost o veruca si am cauterizat-o am fost la doctor anul trecut:)) dar am vrut sa multumesc pt raspuns :D sanatate
0
12-09-2011, ora 21:32
Cristinita
Nu este medic/terapeut
Cristinita
buna ziua mama are si ea ceva basici in talpa..sunt localizate pe calcai la piciorul stang, de marimea unui bob de piper, arata ca niste gauri, dureroase, dau senzatie de intepaturi, mancarime, nu au lichid in ele.Au fost cauterizate dar nu au disparut si a mai aparut una pe degetul al doilea dupa cel mare.Ce ar trebui sa faca ?Multumesc
0
04-06-2012, ora 23:14
satta
Nu este medic/terapeut
satta
Am pe laba piciorului drept, pe pingea, in dreptul degetului mare, niste bubite albe adanc sub piele care par sa aiba un lichid. La inceput a fost doar una, cea care s-a spart si apare ca o batatura, ca o gaura in piele. Ulterior au aparut si celelalte si par sa se inmulteasca. Cel mai deranjant este ca ma dor. Am sa merg la dermatolog dar pana iau trimitere de la medicul de familie si etc. mai dureaza. Imi puteti recomanda un unguent care sa le amelioreze macar? Imi cer scuze dar ca sa fiu mai explicita am pus poza piciorului la profil. Sper sa nu deranjeze pe nimeni, fiind un forum medical. Imediat ce primesc un raspuns am sa o schimb. Va multumesc anticipat!
0
06-01-2014, ora 20:59
Andrei 99
Nu este medic/terapeut
Andrei 99
Buna seara, am si eu o problema. Am pe talpa mai multe bubite cu capete albe, prima data am crezut ca este o batatura, insa m-am inselat, mai ales cand am vazut ca nu a trecut nici dupa 4 luni, am senzatii de mancarime si ma jeneaza cand calc, daca mi-ati putea recomanda ceva, v-as fi recunoscator.
P.S. Nu am consultat niciun doctor pana acum.
0
19-02-2016, ora 20:40
Catalin72
Nu este medic/terapeut
Catalin72
Buna seara, am aceasi problema ca si Andrei 99.una din părerile mele este ca pot fi negi, când talpa piciorului este uscata se fac cojite ai le poti rupe/desprinde, dacă îmi frec tălpile ai călcâiele toată pielea moarta cade, dar rămân bubitele, (dacă insist pe bubite vor sângera), iti dau mâncărimi ai deranjează la mers.
Va rog frumos spuneti ce sa facem!
Adaugă un comentariu / răspuns
72 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Veziculele (bășicuțele cu lichid) pe piele - cauze, diagnostic diferențial, tratament
  •