basicuta sub limba

02-11-2009
elenaANTON
Nu este medic/terapeut
elenaANTON
Copilului meu de 11 ani ii apare o basicuta sub limba, chiar langa ata limbii de cate ori mananca iar el o sparge cu limba.La inceput il durea, am mers la medicul de familie care l-a tratat cu glicerina boraxata.Trebuie sa spun ca prima data nu arata ca o basicuta ci ca o linie puternic reliefata si rosie care durea cand misca limba.intrebarea mea si rugaminte este sa imi spuneti ce este si unde sa merg?Eu am avut o astfel de basicuta sub limba, cand eram mica, pe care o tot spargeam si la un moment dat s-a marit.Am fost la un stomatolog care m-a trimis la un alt stomatolog, ce mi-a facut cauterizari vreme de 1 an, iar chestia se facea mai mare dupa fiecare cauterizare iar continutul era vascos si sangeriu.In cele din urma m-a operat si totul s-a rezolvat in 2 saptamani, dar durerile de dupa operatie au fost teribile.Imi pot scuti baietelul de atatea vizite?Au trecut cca 30 de ani, totusi!
5 comentarii
0
02-11-2009, ora 10:58
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Draga Elaena, va recomand in primul rand sa nu mai dati copilului NICIODATA glicerina boraxata, caci borul este una din cele mai toxice substante care exista (va puteti informa singura in era internetului) si provoaca daune masive in organism. Este interzis in multe produse cu exceptia la medicamente.
In medicina se folosesc substante f. toxice de care pacientul si chiar medicul habar nu are si una din aceste substant extrem de des folosite este tocmai aceasta glicerina boraxata care PROVOACA afte si singurl lucru care il face este sa le suprime pe scurta durata nevindecand nimic si agravand boala cu timpul.

Consultati un medic homeopat cu experienta pt. vindecarea cauzei fara efecte secundare. Astfel de afte se pot vindeca fara cauterizari, operatii si toxine cu ajutorul unui remediu homeopat. Fiindca exista numai 3 remedii homeopate care prezinta acest simptom rar, remediul potrivit poate fi gasit usor de medic si remediul va inlatura CAUZA de la care apar si nu numai simptomele, asa cum face medicina alopata.
0
02-11-2009, ora 12:43
elenaANTON
Nu este medic/terapeut
elenaANTON
Voi merge cu el si la homeopat dar eu nu cred ca este afta.Cat despre toxicitatea borului, nu stiu ce sa spun...extragerea si prelucrarea lui sunt deosebit de toxice, dar rau organismului n-am aflat de pe internet sa faca.A fost interzis de UE fara explicatii stiintifice iar Turcia a contestat decizia deoarece este principal furnizor de bor.
0
03-11-2009, ora 07:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Depinde unde cititi. Cel mai sigur sunt cartile de toxicologie si nu zvonurile din internet.
Wikipedia Germana: (de.wikipedia.org/wiki/Borax)
"Borax kann bei Haut- oder Augenkontakt sowie beim Einatmen des feinen Pulvers Entzündungen hervorrufen. Bei Verschlucken kann es zu Reizungen des Magen-Darm-Trakts kommen; größere Mengen wirken tödlich. (R- und S-Sätze: R: 60-61, S: 53-45) [3]."

Borax-ul provoaca inflamatii la piele si ochi. Prin ingurgitare produce iritatii ale sistemului digestiv. cantitati mai mari sunt letale. " Are semnul "Atentie otrava" in chimie.
In cartile de toxicologie scrie mai detaliat.
In internet se subestimeaza mult toxicitatea borului si circula o multime de neadevaruri ca ar fi netoxic.

Mergeti la un homeopat, daca este afta sau nu nu conteaza. Important este sa fie vindecate fara metode barbare.
0
03-11-2009, ora 11:45
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna ziua. mergeti cu copilul la spitalul de chirurgie bmf pentru un consult. veti fi indrumati acolo fie la sectia de chirurgie fie la patologie orala. adresa este calea plevnei nr 19. spitalul de chirurgie omf Dan theodorescu. este in acceasi cladire cu facultatea de stomatologie. sanatate!
0
04-11-2009, ora 09:28
elenaANTON
Nu este medic/terapeut
elenaANTON
Va multumesc, tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspectul limbii - element de diagnostic facil cu AI
  •