Basicute in zona intima

02-01-2018
Foxiefox
Nu este medic/terapeut
Foxiefox
Acum 2 zile am vazut ca am in zona intima mici basicute de culoarea pielii careia se desprindea foarte usor pielea, dar fara a curge vreun lichid din ea. Nu exista mancarimi, usturimi, arsuri sau altceva ce m-ar putea deranja. Ce ar putea fi?
3 comentarii
0
02-01-2018, ora 12:04
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, v-ati ras/epilat de curand in zona aceea, sau este o zona in care exista o frecare cu lenjeria?
Daca nu apar alte simptome ar trebui sa die in regula, dar daca apar si alte lucruri: roseata, mancarimi, etc. este recomandat sa mergeti la un control venerologic.
0
02-01-2018, ora 15:00
Foxiefox
Nu este medic/terapeut
Foxiefox
Da, ma epilasem cu o seara inainte. Nu exista nici o frecare cu lenjeria pentru ca zona afectata este in fata. Sunt 4-5 basicute carora li se ia pielea foarte usor fara a ma ustura sau a avea vreun disconfort, iar din seara aceea nu m.am mai epilat.
0
02-01-2018, ora 16:09
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Poate sa fie o urmare a epilarii care a afectat tesuturile (pielea). Mentineti o curatentie a zonei si, pe cat posibil, uscata. Daca apar alte simptome mergeti la un control si eventual incercati sa va informati asupra unor metode mai putin agresive de epilare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici