basicute pe limba

09-04-2008
mcherascu
Nu este medic/terapeut
mcherascu
de aproximativ o luna am observat ca am niste basicute pe limba in partile laterale si in spatele limbii, nu ma deranjaza in nici un fel, si mai am o durere in gat atunci cand inghit sau cand tusesc ma puteti ajuta cu un raspuns?
4 comentarii
0
09-04-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
"Basicutele" care nu te deranjeaza (de pe partile laterale ale limbii si din partea posterioara a acesteia) nu sunt altceva decat papile gustative si sunt esentiale pentru ca tu sa simti gustul alimentelor. Le ai acolo de la nastere, dar numai acum ai observat prezenta lor. Daca ar fi niste leziuni adevarate sa stii ca te-ar deranja f f tare, deoarece limba este un organ foarte bine inervat si foarte sensibil la durere.
0
28-04-2008, ora 00:00
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
cere la farmacie un medicament special ptr.asa ceva, stie farmacista nu iti mai explic eu, asta e ptr.limba, si ptr.gat la medicul de familie, ia spune faci temperatura?
0
03-05-2008, ora 00:00
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
cu basicutele e ceva simplu! sunt medicamente, mixturi cu propolis cu care te poti unge pe limba si trec basicutele dar daca totusi nu trec problema este de la gat!
0
21-07-2009, ora 22:50
Cristix1987
Nu este medic/terapeut
Cristix1987
Am 5 zile de cand mi-au aparut niste mici leziuni( nu sangereaza si initial au avut forme de basicute)pe limba si pe la nivelul buzei inferioare. Nu stiu de la ce poate fi dar presupun ca ar fi de la Pasta de Dinti pe care am schimbat-o in acea zi( problema e ca ma grabeam sa ajung la examen si nu m-am clatit prea bine). Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac? Mentionez ca sunt numai pe partea antero-superioara a limbii si Varf
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspectul limbii - element de diagnostic facil cu AI
  •