bebe are o alergie pe burtica

22-12-2009
corni
Nu este medic/terapeut
corni
Bebelusul meu are 40 de zile.ieri dimineata cand l-am schimbat pe burtica are o alergie.Am mers la medic cu el si mia spus ca e posibil sa fie de la detergent sau ceva din ce am mancat eu.(ii dau piept)l La recomandarea medicului pediatru ii dau ZYRTEX SI GLUCONAT DE CALCIU. Nu stiu cu ce il ajuta gluconatul de calciu dar pana acum nu ia disparut alergia.Ce sa ii fac nu mia dat nici o crema sa il ung.Care ati mai avut probleme de acest fel ?Va rog sa-mi spuneti ce ati facut.;Cum ati tratat o astfel de alergie.Astept un raspuns va rog.MULTUMESC
5 comentarii
0
22-12-2009, ora 17:29
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Şi zyrtexul şi calciul acţionează ca antialergice acum, dar mai durează până să îi treacă copilaşului, aveţi grijă la hăinuţele cu care îl îmbrăcaţi şi ce mâncaţi dvs (ce aţi mâncat în ultima vreme?). nu trebuie neapărat cremă aplicată local, pentru că problema e din interior. staţi liniştită şi mai aşteptaţi puţin, o să îi treacă. din ce material sunt hăinuţele pe care le poartă? le-aţi schimbat de curând? alergia era la nivelul scutecelului sau mai extinsă?
0
22-12-2009, ora 17:44
corni
Nu este medic/terapeut
corni
Nu am folosit hainute primite totul a fost nou.Nu are sintetic nici una.Eu am mancat cu o seara inainte de ai iesi alergia asta un pic de carnacior de casa dar nu am facut abuz si un peste afumat dar foarte putin.Alergia este pe toata burtica si pe la picioruse sus pe langa pampers.
0
22-12-2009, ora 19:25
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
atunci continuaţi acest tratament, ar trebui să vedeţi o îmbunătăţire cât de curând. peştele poate fi alergen la sugari- poate acela este cauza...
0
22-12-2009, ora 21:50
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Buna seara, corni
Mi se pare totusi prea mult pentru un bebe sa-l indopi cu fel de fel de chimicale, mai ales ca nu e ceva foarte grav. Si daca te uiti pe prospect (Zyrtec) acolo scrie clar ca se administreaza copiilor mai mari de 1 an. Parerea unei mamici este sa cumperi de la o farmacie homeopata o crema care face minuni (am folosit-o si o folosesc in continuare) si care se numeste Homeotin.Incearca pe cat posibil pana la varsta de 1 an sa nu-ti intoxici copilul cu fel de fel de tratamente alopate, iar daca e nevoie consulta un medic homeopat.
-*

(*modificat de administrator)
0
23-12-2009, ora 10:51
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Zyrtec se poate da şi copiilor sub 1 an, este un antialergic foarte bun, nu este o problemă. Homeotin îl folosesc în general mămicile pentru iritaţia cauzată de scutec, care nu are prea multă legătură cu reacţia alergică a bebeluşului dvs, puteţi să încercaţi totuşi şi această cremă, de stricat nu are ce să vă strice.
o zi bună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul