bebe dupa avort

04-12-2007
Camelya
Nu este medic/terapeut
Camelya
Am facut un avort acum 1 sapt. pe care il regret si vreau sa raman insarcinata dupa acest avort.e posibil ca sarcina sa fie cu complicatie daca il fac imediat dupa aceste 2 sau 3 sapt?mentionez ca am mai avut un avort tot anul acesta in aprilie.Va rog frumos un raspuns cat mai repede
1 comentarii
0
04-12-2007, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
In mod normal se asteapta 6 luni de la avort pentru refacerea mucoasei uterine pentru ca, intr-adevar, e posibil sa apara complicatii ale sarcinii. Daca nu aveti rabdare atat timp, atunci asteptati cel putin 3 luni, timp in care sa isi revina si organismul si sa va reveniti si d-voastra din punct de vedere psihic pentru ca acum sunteti prea afectata de acest eveniment pentru a putea lua astfel de decizii cu mintea limpede. Inainte de perioada in care veti planifica sarcina sa faceti si un consult ginecologic cu investigatiile de rigoare.
Incet si cu rabdare totul se rezolva. Va doresc multa sanatate si sa vi se indeplineasca dorintele!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul