Bebeluș care se sperie

10-11-2017
DianaEric
Nu este medic/terapeut
DianaEric
Bebelușul meu are 2 luni și 2 săptămâni și ne confruntam cu o mare problema: de 3 săptămâni se sperie foarte rău in timp ce doarme dar și când este treaz. Deschide mânuțele larg, rămâne încordat, cu privirea fixa și începe sa plângă foarte rău. Am mers la medicul pediatru dar nu ne-a dat nici un răspuns... S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
2 comentarii
1
11-11-2017, ora 08:22
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Poate are crampe sau e constipat, nu? urmariti daca nu cumva dupa ce e incordat si plange are scaun.
1
13-11-2017, ora 10:39
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Este necesar sa observati daca aspectul acesta persista sau este pasager, daca este legat de o emisie de gaze si, deci, de un disconfort abdominal. Daca persista sau devine mai frecvent adresati-va unui neuropsihiatru infantil pentru a elimina un eventual diagnostic de tulburare neurologica. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

01-03-2018, ora 14:50
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Multivitamine Jamieson
Noua gamă de multivitamine Jamieson 100 % Complete reflectă cele mai recente cercetări în legătură cu suplimentele esențiale pentru un organism sănătos și este special formulată pentru a suplini lipsa nutrienților importanți pe care alimentația nu îi poate asigura. Gama de multivitamine Jamieson 100 % Complete îți oferă ție și familiei tale 100% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Detalii aici
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK