Bebelus - diversificare

24-03-2009
budulan
Nu este medic/terapeut
budulan
Buna ziua!Am avea si noi o intrebare la dumneavoastra: Avem un baietel de 2 luni si 3 saptamani.Ii dam sa manance lapte praf de la Milupa Milumil nr 1. Si am inceput acum sa ii dam si biscuiti Pettit Beure dati pe razatoare si cu banana si mar.
Ce parere aveti?
Este ceva normal sa ii dam sa manance de la 2 luni si 3 saptamani?
7 comentarii
0
24-03-2009, ora 22:36
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
mmmm, eu cred ca e, totusi, prea devreme...Parerea mea e sa-l fi lasat macr pana la 4 luni pe lapte...
0
24-03-2009, ora 23:40
Alina_Katy
Nu este medic/terapeut
Alina_Katy
Este foarte devreme pentru mar si de banana nu mai zic. Banana este foarte grea pentru un bebelus mai ales la 2 luni si 3 saptamani. Banana se da deabia dupa 6-7 luni si cate putin. Pana la 4 luni, 4 luni jumate trebuie sa-l ti numai pe lapte. Deabia de atunci incepi sa ii introduci cate putin suc de mere, in nici un caz dat pe razatoare, BANANA nici atat si biscuiti la fel. Nu vreau sa te superi dar ii nenorocesti stomacelul. totul se da treptat si niciodata nu ii introduci 2 alimente deodata. Momentan lasa-l pe lapte praf macar pana la 4 luni. Asculta-ma te rog ca nu ii vreau raul copilului tau. Nu sunt mare experta am 21 de ani dar am si eu un bebelus de 11 luni si inainte sa ii dau ceva m-am consultat cu o doctora foarte buna. Nu am vrut sa ii dau ceva care sa ii faca rau. Sa nu te superi iti dau un sfat din suflet ca sa nu ajunga bebelusul tau sa aiba probleme. Te pot sfatui in orice legat de alimentatie sau daca ai vreo nelamurire o sun pe doctora mea si o intreb. Mai vorbim, ai grija de bebelusl tau si dai numai lapte. Te poop!!!
0
25-03-2009, ora 12:44
andrech
Nu este medic/terapeut
andrech
buna- ziua!Am si eu o intrebare am un baietel de 3 luni si 10 zile pot sa-i mai dau si altceva in afara de lapte(milumil1 mananca)de fapt mai multe intrebari.Este si racit pot sa-l scot afara si ce fel de ceai pot sa-i dau in afara de baby-calm.VA MULTUMESC!
0
25-03-2009, ora 13:00
budulan
Nu este medic/terapeut
budulan
Buna ziua.Noi ii dam bebelusului nostru Baby- Drink si ii merge foarte bine.I-l dam doar cand il doare burtica nu in fiecare zi.Pana pe la 4 luni ii dam si noi tot lapte.Asa ne-a recomandat doctorul.
0
25-03-2009, ora 13:20
andrech
Nu este medic/terapeut
andrech
pai da dar babay drink este de colici el nu mai are probleme cu burtica dar doctora mi-a spus sa-i dau ceai sa bea pe fiecare zi dar am uitat sa o intreb de care si de asta nu stiu ce sa zic va intreb pe voi ca sunt si eu proaspata mamica.:))si daca este racit ce zici sa-l scot pe afara sau nu.
0
25-03-2009, ora 14:09
dear
Nu este medic/terapeut
dear
poti sa-i dai baby calm.ai vazut pe prospect scrie caci contine flori de musetel fructe de chimion si menta deci e foarte bun.fetitei mele eu il dadeam neindulcit.baby drink se da doar cind are colici deoarece contine indulcitori.de la doua luni i-am dat(cu acordul medicului pediatru )suc de morcovi, am inceput cu o lingurita si apoi i-am crescut doza progresiv pina pe la 6 luni cind am ajuns la 30gr., cit despre mincare solida este prea devreme de la 2 luni si ceva.eu am inceput cu mincarea solida aproape de 4 luni -prima data cu supa de pe legume fierte(morcov, telina, patrunjel) apoi dupa vreo saptamina si legume pasate. carne de pui de la sase luni tot asa fiarta si taiata contra fibra.de la sase luni in sus i-am dat brinza de vaci cu biscuiti de la farmacie si tot asa treptat i-am diversificat meniul.
copilul poti sa-l scoti afara daca nu este racit rau sau daca nu are febra foarte mare, aerul curat ii face bine dar nu in spatii aglomerate la aer curat.
sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi!
0
30-03-2009, ora 21:56
mirelaa32
Nu este medic/terapeut
mirelaa32
buna.Am o fetita de 5 luni si ii dau in continuare san si supliment de lapte praf pt ca nu se satura ii dau NAN 1 atit si nimic mai mult.Doctora ma sfatuit sa nu ii dau nimic altceva decit lapte pina la 6 luni si de abia dupa sa incep cu diversificarea, Este foarte bine sa le dam numai lapte pina la virsta de 6 luni.Cel mai bine este laptele matern deci san dar pt cele care nu au merge si laptele praf.Nimic altceva.Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Evaluarea sugarului de o lună
  • Evaluarea sugarului de două luni
  • Evaluarea sugarului de trei luni
  • Evaluarea sugarului de patru luni
  • Evaluarea sugarului de cinci luni
  • Evaluarea sugarului de șase luni
  • Evaluarea sugarului de șapte luni
  • Evaluarea sugarului de opt luni
  • Evaluarea sugarului de nouă luni
  •