Bichon maltese cu probleme. AJUTOR!

09-02-2014
kiby
Nu este medic/terapeut
kiby
Buna seara. Sper ca ma puteti ajuta. Am o catelusa malteza in varsta de 4 luni. Are 2.3kg. Nu i-am putut face ultimul vaccin din schema de vaccinare fiindca a fost bolnavioara si a facut injectii cu antibiotice.
Acum doua zile a avut diaree. Fiind la primul catel, am fugit cu ea intr-un suflet la doctor. I-a facut o injectie, mi-a dat o pastila pentru deparazitare interna si alta anti-diaree, pe care le-am administrat acasa, pisate si amestecate cu ceai de menta, intr-o seringa.Febra avea 39.6, i-am dat si ceva pentru febra, acum nu mai are.
A facut treaba mare abia aseara. Greseala mea a fost ca nu m-am uitat sa vad daca are viermi.
Ieri si alaltaieri nu a mancat mai nimic, refuza chiar si carnita. Am scapat un fulg de porumb jos- la halit instant, asa ca i-am mai dat cativa, sa aiba macar ceva in burtica. Azi dimineata a mancat putin orez cu carnita, acum a lins un degent de iaurt amestecat cu smantana.
Nu a mai iesit deloc cu scaunul, pipi a facut doar de doua ori astazi. Apa a baut, mai rar decat de obicei, cam jumatate de bol toata ziua.
E trista si uneori scoate zgomotul ala.. de parca ar vrea sa o ajut, dar nu stiu cu ce. Doctorul e plecat din localitate, altul nu mai este. Va rog ajutati-ma cu un sfat, ce pot sa-i fac?!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.