Biletul de externare: multiple metastaze pulmonare abcese vertebrale si meningita

26-03-2009
florin8642
Nu este medic/terapeut
florin8642
O matusa a mea in urma unei infectii cu stafilococ a fost tratata la Bucuresti in biletul de externare scrie multiple metastaze pulmonare abcese vertebrale si meningita, daca poate sa-mi raspunda cineva avizat voiam sa stiu daca metastaza pulmonara are vreo legatura cu cancerul ?
5 comentarii
0
26-03-2009, ora 12:49
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Metastaza inseamna însămînţare la distanţă a unei boli.Stafilococu are proprietatea de a fi luat de valul sangvin si de a ajunge astfel din focarul initial pe te+miri+unde.Asa ca termenul de metastaya se refera in principiu la acele focare secundare d einfecti e cu stafilococ rezultate prin aceasta insamintar.
0
26-03-2009, ora 17:20
maria maria
Nu este medic/terapeut
maria maria
URGENT!!!!! Buna ziua!! Imi cer scuze pt deranj dar am o problema urgenta!! E pe viata si pe moarte! Va rog din suflet sa ma ajutati! Deci cum sa incep? Eu stiu ca am trichomonas si maine dimineata urmeaza sa ma duka mama la analize de urina, scaun si sange! In primul rand mama stie ca io sunt virgina (am 18 ani) dar io nu mai sunt! Si vreau sa stiu daca se poate gasi aceasta boala in sange, urina si scaun?? Daca se poate gasi sunt o fata moarta!! Din aia rezulta ca io nu mai sunt virgina daca se afla aceasta boala!
Mia dat prietenul meu o idée! Dar nu stiu ce sa cred si va intreb si pe dumneavoastra! Mio zis ca maine dimieata cand o sa recoltez urina la inceput sa fac in wc da nu de tot si restul apoi sa fac in instrumentul in care colectez urina!! Poate influenta cu ceva aceasta idée?? Ca mi a explicat el akolo cum ca se curata vaginul de lichidul respectiv la inceput si dupaia nu mai este lichid dela!! Si restul sa-i dau drumul in borcan!! Imi cer scuze ca n sunt asa de explicita dar sper sa ma intelegeti deoarece sunt disperata!! Va rog din suflet s imi raspundeti! Este viata mea in jok!! Va multumesk si sper sa fiti intelegatoare sau intelegator cu mine!! Va multumesc din suflet!!!
0
26-03-2009, ora 17:27
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Pai fata moshului, de ce nu iei tu urina altcuiva care stii sigura ca nu are nimic si sa o pui in paharel.Ca doar nu o sa te puna sa te p...ishi in public.Iei sticluta cu tine, o golesti in recipientu ala si...basta.In singe si fecale nu prea gasesti tricomonas prin analizele uzuale...
0
01-11-2009, ora 16:51
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
drweather
nu esti "normal"... :) la orice m-as fi gandit numai la solutia asta nu:)))

in alta ordine de idei, felicitari pentru blog! poate pui si ceva despre migrene...
0
01-11-2009, ora 18:09
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
O conditie necesara (dar nu si suficienta, din pacate) pentru a fi doctor e aceea de a sti sa minti frumos...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.