Boala Crohn

19-05-2017
jeniadi
Nu este medic/terapeut
jeniadi
Bună ziua, am 59 de ani și am fost diagnosticată de curând cu boala Crohn. Toate analizele au ieșit foarte prost, boala fiind în faza activă ; Fierul este 11, 6; hemoglobina 7, 3; trombocitele 656000;hematiile 3420000. Am fost internată, am făcut Colonoscopie. Mi s-a descoperit și hemoroizi interni și diverticuli, nu se știe pe unde pierd fierul sau de ce nu îl asimilez. am început să iau Salofalk de trei ori pe zi cîte 2 pastile, Milgama, Ferro-Folgama și Acid folic.Sunt foarte slăbită nu știu ce să mai mănânc să nu mai am crampe și dearee, vă rog să mă sfătuiți ce să fac. Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

04-05-2017, ora 11:37
Publicitate ROmedic
Administrator forum
MeliLax
Constipatie? Tulburari de evacuare? MeliLax, microclismele inovatoare pe baza de miere, aloe si nalba de la Aboca, favorizeaza actiunea de evacuare, avand in acelasi timp o importanta actiune protectoare si calmanta asupra mucoasei intestinului. Formula MeliLax Pediatric este indicata inclusiv sugarilor sau femeilor insarcinate, datorita formulei echilibrate si a actiunii delicate. Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK