Boala Crohn

19-05-2017
jeniadi
Nu este medic/terapeut
jeniadi
Bună ziua, am 59 de ani și am fost diagnosticată de curând cu boala Crohn. Toate analizele au ieșit foarte prost, boala fiind în faza activă ; Fierul este 11, 6; hemoglobina 7, 3; trombocitele 656000;hematiile 3420000. Am fost internată, am făcut Colonoscopie. Mi s-a descoperit și hemoroizi interni și diverticuli, nu se știe pe unde pierd fierul sau de ce nu îl asimilez. am început să iau Salofalk de trei ori pe zi cîte 2 pastile, Milgama, Ferro-Folgama și Acid folic.Sunt foarte slăbită nu știu ce să mai mănânc să nu mai am crampe și dearee, vă rog să mă sfătuiți ce să fac. Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

02-05-2018, ora 14:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
MeliLax
Constipație? Tulburări de evacuare? MeliLax, microclismele inovatoare pe bază de miere, aloe și nalbă de la Aboca, favorizează acțiunea de evacuare, având în același timp o importantă acțiune protectoare și calmantă asupra mucoasei intestinului. Formula MeliLax este 100% naturală și perfect echilibrată, fiind indicată inclusiv sugarilor sau femeilor însărcinate. Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK