Boala degenerativa

09-05-2010
justin
Nu este medic/terapeut
justin
Salut. Am 24 de ani si de pe la 10 ani am niste crize urate. Initial erau provocate de niste lucruri pe care nu reuseam sa le inteleg (existentiale). Acum imi pierd cunostinta, inima imi bate tare, aproape ca nu ma mai recunosc, Aceste crize erau rare in copilarie dar de vreo 3 ani ele au devenit tot mai dese. Nu aud voci, nu ma comport anormal, nu vad lucruri. Dar ma simt uneori strain de tot, de casa, de oameni. In criza, nu mai stiu nimic, si problema e ca sunt zilnice. Uneori ma vorbesc cu cineva si brusc, imi pierd cunostinta, simt ca ma rup de tot de peisaj si nu mai stiu nimic, nu ma recunosc deloc. Eram f apropiat de biserica dara cum mi-e teama sa ma mai duc sa nu fac si pe acolo vreo criza si sa nu imi mai revin. Ce ma fac? Mi-e din ce in ce mai greu sa imi mentin controlul si mi-e teama ca nu mai e mult si o sa vorbesc aiurea si o sa ma rup de tot..Nu am consultat niciun medic. Nu stie nimeni de problema asta. Mi se intampla uneori la volan, dar nu cad jos ci ma sperii tare aproape ca imi explodeaza inima si nu stiu unde ma duc.. Va rog, dati-mi un sfat..
6 comentarii
0
09-05-2010, ora 13:50
spn.lady
Nu este medic/terapeut
spn.lady
De ce nu mergi la un neurolog? Crizele astea ale tale sunt cumva asociate cu pulsari de lumina, gen blitzuri de camere foto, lumina soarelui care bate printr-un gard pe langa care mergi etc?
0
09-05-2010, ora 17:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate d-nule Justin, vă recomand să mergeţi la un consult la d-na terapeut Ana-Maria Iliescu. Dânsa este una dintre puţinele persoane care vă pot ajuta. Decizia de a o consulta vă aparţine în totalitate.

.
DR. ANA-MARIA ILIESCU
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, Bucureşti
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
.

Toate cele bune, şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
09-05-2010, ora 17:13
spn.lady
Nu este medic/terapeut
spn.lady
Incearca, totusi, la un medic adevarat
0
09-05-2010, ora 17:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Poftim? Doamnă, ce înseamnă pentru dvs. un medic adevărat? :-)
D-na Iliescu, de exemplu, este mai adevărată decât 99, 99% din medicii care activează/profesează în România. Deci...în fine, dvs. nu aveţi de unde să ştiţi, şi totuşi, chiar şi într-o astfel de circumstanţă de neştiinţă, vă permiteţi să faceţi o aluzie negativă. D-nul Justin este liber să consulte orice medic doreşte...unul adevărat, evident.


Numai bine!
0
09-05-2010, ora 18:52
justin
Nu este medic/terapeut
justin
A fost un timp in care aveam si puilsatiile astea de lumina dar acum boala se manifesta altfel: aproape ca nu ma mai rcunosc uneori. Daca ma ridic din pat si merg in alta camera, ma trezesc acolo ca nu mai stiu nimic si ma simt strain de tot. Mi-e teama ca innebunesc de tot
0
09-05-2010, ora 22:48
spn.lady
Nu este medic/terapeut
spn.lady
Nu innebunesti, stai linistit, dar nici bine nu cred ca este. Parerea mea ramane aceeasi: ar trebui sa consulti un specialist neurolog. Poate fi vorba de niste crize de epilepsie. Nu te speria, sa trateaza, dar totusi mergi la doctor! si neaparat nu mai amana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  • Când ne pierdem conștiența, creierul nu este „tăcut”
  •