boala digestiva sau reactii adverse de la antidepresive?

17-07-2009
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
dimineata m-am trezit bine.Sunt in tratament ptr o depresie.Chiar ma miram ca am o dimineata mai buna decat celelalte.Am aprins o tigare si am facut un capucino.Eu nu beau cafea deloc.Atunci am simtit ceva crampe la stomac si m-am dus repede la toaleta.Brusc mi s-a facut rau am vazut gri in fata ochilor si m-a taiat o transpiratie puternica.Eram uda toata.Am ajuns cu chiu cu vai in dormitor ajutata de fiica mea si mi-am revenit.Am intrebat pe un medic ce s-a intamplat mi-a spus o denumire a acestei stari de rau dar am uitat cum se numeste.
a mai patit cineva ca mine?ce se intampla oare?
5 comentarii
0
17-07-2009, ora 21:03
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce ti s-a intamplat tie este f. simplu: ai simtit pe con propriu efectul adevat al cafelei. In plus si insotita de tiagara. Daca lumea ar bea cafea pt. prima data ar simti si ea efectele nocive ale cafelei.
Dar obsinuinu-te cu aceasta otrava nu mai simti nimic, nici chir durerile de cap sau migrena.
Sunt femei care cum se lasa de cafea le apuca durerile de cap care de fapt le au tot timpul dar nu le mai simt din cauza cofeinei.
O prietena a reusit sa se lase de cafea si 6-7 luni nu a mai baut deloc.
Fiind inr-o vizita a acceptat odata o cafea de la care i s-a facut ca si tie un rau teribil.
De atunci s-a convins personal de efectul cafelei.
Uitati-va aici cat de puternic este efectul cofeinei la paianjeni, mai puternic decas LSD, marijuana si alte otravuri.

http://www.caffeineweb.com/?p=15

Daca cititi pe site-ul cu pricina care este o raritate caci doctorii insasi fiind dependeti de cofeina nu prea scriu rau de ea, o sa vedeti ca studii medicale au dovedit ca cele mai multe boli psihice provin de LA COFEINA !
Intre timp exista si iaurt si sampon cu cofeina.
Aceasta otrava a ajuns peste tot...

Nu mai bea cafea niciodata ! IN rest nu cred ca ai ceva.
Este normal de la o toxina sa ti se faca rau, chiar daca nu stiai de ea, nu crezi ?
0
20-07-2009, ora 11:40
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
pai aveti probleme digestive grave, depresiile de acolo sunt, colon iritabil (diareea aceea de dimineata ?) transpiratii abundente, migrene, citit la ulcer duodenal, tot panoul.
0
20-07-2009, ora 11:46
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
majoritatea persoanelor cu probleme digestive trateaza pe bucatele simptomele, probleme gastrice dau: depresii, senzatie de acru, senzatie de lesin (atunci cand acidul din stomac este puternic si ajunge in colon ), intepaturi si furnicaturi sub piele, insomnie, senzatia ca nu poti inghiti ca ti se opreste in gat dureros sau nu, dureri de gat, de urechi, clampane maxilarul sau amandoua, enterocoli in urina, senzatia de usturime vaginala desi la analize nu iese nimic ( colonul la femei este invecinat cu vaginul, se numeste de apropiere, nu sunt medic ), chiar daca faceti exidat faringian n-o sa iasa nimic, migrene, crampe musculare si tot ce rezulta dintr-o proasta digestie cand organismul, arunca afara tot ce avem nevoie, vitamine calciu saruri si altele, pentru ca nu le poate metaboliza. Amortesc mainile, vedere incetoseata, ticait in urechi, repet toate aceste simptome care nu au relevanta in analizele medicale, sunt de la stomac, colon.
stomacul imbolnaveste in timp colonul, nu stiu sigur daca stomacul la randul lui nu este imbolnavit de o proasta functionare a bilei si ficatului, dupa atatea cititte si vazute pe pielea mea, inclin sa cred ca asa este.
0
20-07-2009, ora 14:59
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
Tot timpul m-am gandit ca poate fi ceva care intretine aceasta depresie.O sa merg sa mai fac ceva analize sa vad ce mai descopar desi m-am saturat ca tot timpul merg la medici diferiti de toate specialitatile.Tratamente peste tratamente si efect zero.Multumesc tuturor ptr sfat.
0
20-07-2009, ora 15:27
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
fa o endoscopie cu vizualizarea bilei, renunta la cafea si fumat, altfel o iei de la capat, iti las adresa de messd aca vrei sa mai vorbim id perfectulcompuss, iti spun mai multe, mai sunt ametelile, temperatura 37, 2 cu 3 cu 4, raceli si altele, in primul rand iti dai seama dupa senzatia de acru sau amar din gura si dupa insomnie, dar nu este musai.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  • Durerea de burtă
  •