Bola de stomac

30-09-2017
Adi dumi
Nu este medic/terapeut
Adi dumi
Buna ziua am si eu o intrebare am am plecat din spani in anglia si De Trei luni am problene in capu pieptului ma lasa ma ia am fost la medici la urgente nu mia dat nimic dup am fost la o clinca privada la o doamna doctor romanca care mim facut radiografie abdominala totu bine numai fiera marita si nisp la rinchi...dar durere in capu pieptulu presita si unoeri am ameteli ce poate la analize mia gasit tingliceri 217 multumesc
1 comentarii
0
21-10-2017, ora 08:05
nicoaraalexandru
Nu este medic/terapeut
nicoaraalexandru
In primul rand ma adresez persoanelor care se ocupa de acest sait si ii rog INSISTENT sa nu stearga postarile mele pe diferite intrebari pentru ca multi bonavi au nevoie disperata de ajutor si daca nu ii intrepti concret in directia spre care ar putea primi ajutor adica spre unele saituri atunci le taiati sansa vindecarii lor.

Oameni buni tocmai ce am dat de un grup din america in care mii de persoane sunt afectate de CANDIDA si medicii lor de familie, gastro si altii pe la care merg le spun ca nu au nimic si din punct de vedere medical, fizic si analize de sange sunt sanatosi tun. Am inteles ca unii dintre voi de pe aceste forumuri ati cautat informatii si raspunsuri si in saiturile straine si nu ati gasit nimic. EU AM GASIT REZOLVAREA majoritatii problemelor noastre. O sa va las un link cu zeci de clipuri pe youtube cu marturiile persoanelor care si-au recuperat viata dupa o infectie cu candida ce dateaza la unii chiar si de 20 ani, va spun ca la mine sincer am peste 12 ani de suferinta in care am inghitit tot felul de medicamentede stomac, de psihiatrie, de endocrinologie, suplimente de vitamine, carbune activ, motilium, nexium, am fost la medici homeopati, am cheltuit aproape 200 000 000 milioane de lei vechi sau 20 000lei noi pe tratamente, analize, consultatii si altele fara nici o rezolvare. Mi-am promis ca atunci cand voi descoperii ce am voi intra pe toate forumurile din romania si voi face public tratamentul cu care m-am pus pe picioare si MI-AM RECAPATAT VIATA. Cine nu se descurca, nu stie sau din orice alt motiv il pot ajuta cu cu achizitionarea medicamentului din america o pot face doar sa imi dati un mail ----*

Va spun cat se poate de sincer ca nu sunt samsar de medicamente, nu ma ocup de intemedieri de medicamente, nu fac reclama platita acestui medicament, si nu vreau sa sune a cliseu de forma: eu mi-am gasit remediul tu ce mai astepti?

Eu am gasit informatia, am expuso public, voi stati si digeratio si daca credeti ca este ceea ce aveti nevoie faceti in asa fel si recuperativa sanatatea.
-----*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •