Boli favorizate de pilula

12-03-2015
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
După vârsta de 35 de ani pilula nu se mai administrează.

De ce dintr-o dată, după 35 de ani, nu mai e voie să se administreze pilula?

Fiindcă ea produce şi favorizează o mulţime de boli cronice.

Pilula produce aceleaşi boli cronice şi înainte de 35 de ani şi s-a dovedit - cel puţin materialele care au venit din străinătate au dovedit că, chiar prin întreruperea pilulei după ani de zile, nu se poate stopa cursul acestor boli.

Şi care sunt aceste boli?

Aceste boli sunt date de acel stoc de hormoni care rămân în organism. Mai ales afecţiunile cardiace.

Vedeţi, în momentul în care se ia pilula, organismul este de fapt păcălit. Asta ce înseamnă? Fiind pus în repaus ovarul, el reacţionează ca şi cum femeia este gravidă. Acesta este motivul pentru care, ani de zile luând pilula, organismul reacţionează în aceşti ani ca şi când ar avea o sarcină.

Şi atunci cresc cheagurile, apar acele tromboflebite, creşte colesterolul, creşte hipercoaguabilitatea sângelui. Colesterolul duce la acele boli cardiace, apar toate celelalte reacţii secundare, de obezitate să nu mai spun, te simţi ca şi în sarcină.

Ştim bine că pilula, după ani de zile de administrare, poate duce la tromboflebite. Tromboflebitele sunt cele care în 2/3 din cazuri duc la tromboflebite profunde, cronice. 2/3 din tromboflebite sunt date de pilulă.
De ce credeţi că după ani de zile de pilule se ajunge la un cancer de sân sau la cancer de col? După vârsta de 25 de ani, pilula creşte cel puţin cu 4 % riscul de cancer la sân. Cancerul de col uterin, la fel. Apoi cancerul de piele, este favorizat de pilulă. La fel diabetul zaharat, accidentele cerebrale vasculare sunt date în mare parte de pilula luată ani şi ani de zile.

Am avut cazuri în care primeam bilete de la institutul inimii că anumite femei aveau o hipertensiune arterială gravă sau insuficienţă cardiacă sau infarct miocardic, făcute din cauza unui exces de pilule, luate peste 10 sau chiar 20 de ani.

Şi atunci au venit ginecologii nemţi, şi au zis: nu mai dăm pilula, că iată, rezolvă mici lucruri şi dă mari necazuri: provoacă sterilitate, chiar tulburări mari de ciclu, provoacă atâtea şi atâtea boli!

Dr. Rudolf Einman împreună cu ceilalţi ginecologi au spus că este cel mai ucigaş medicament care a existat vreodată şi care se dă acestor tinere. De ce credeţi că, după 35 de ani, dintr-o dată nu se mai dă?

În Germania, după ce au murit atâtea tinere şi într-un singur an au fost 370 de accidente vasculare cerebrale, 4 dintre ele au murit - între 14 şi 25 de ani - s-a pus problema şi au fost daţi în judecată aceşti ginecologi.

Avem decese, dovedite ştiinţific, că sunt din cauza pilulei. Şi atunci au recunoscut ginecologii şi oamenii de ştiinţă că e adevărat şi s-a impus o listă întreagă de analize înainte ca să se dea această pilulă.

Să ştiţi că se poate renunţa la ea în toate afecţiunile în care medicii le recomandă ca tratament.
5 comentarii
0
12-03-2015, ora 22:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Chistul ovarian se rezolvă la prima naştere de obicei, tulburările menstruale se rezolvă la doi ani după primul ciclu menstrual. Este normal ca aceste tulburări să existe. Ciclul nu se reglementează decât după doi ani.

Să nu mai vorbim de endometrioză, care apare de obicei din cauza avorturilor. Şi cu pilulă nu rezolvi ceea ce ai stricat cu avortul.

Dar ştiţi ce fac medicii, mai ales în occident? Mai mult de 4-8 luni nu recomandă pilula. La noi în ţara după 8 luni nu se opreşte, în occident după 8 luni se face pauză. La noi nu se face pauză.

Se dă 3 ani, 2 ani, 5 ani.
0
12-03-2015, ora 22:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
După un singur an deja, o tânără a fost paralizată.

După un singur an pot apărea efectele, pentru că depinde de fiecare organism cum reacţionează la pilulă.

Sunt persoane care au o hipercolesterolemie familială, altele care au înclinaţie spre diabet, altele care au atâtea şi atâtea probleme şi pilula nu face decât să le agraveze, inclusiv hepatitele şi altele.

Mamele noastre, în trecut, nu se tratau cu pilulă, şi totuşi câţi copii năşteau?

Sterilitatea se ştie că este dată de pilulă, care ani şi ani de zile bombardează această mucoasă uterină.
0
12-03-2015, ora 22:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Singurul lucru de care încă se miră medicii şi este cu semn de întrebare: depresie nervoasă.

De ce pilula dă depresie nervoasă?

Eu am încercat să explic cu acest avort hormonal. Foarte mulţi încearcă să dea vina pe altceva, dar nu ştiu pe ce putem să dăm vina.

Majoritatea elevelor care vin şi îmi spun că din cauza unui chist ovarian iau această pilulă de un an sau doi, la toate le spun să întrerupă, lei 4 luni ca în Germania, iei 6 luni. Dacă nu se rezolvă după 8 luni, întrerupi, că n-o să se rezolve nici după 2 ani, dimpotrivă, rămâi sterilă.

Pilula de urgenţă este o cantitate de hormoni, estrogen şi progesteron, care însumate duc la avort în primele zile de sarcină.

Cantitatea lor e atât de mare, este ca şi dacă iei o pilulă timp de 2-3 ani într-o singură doză sau în două doze - cel puţin estrogen.

De aceea această pilulă de urgenţă este atât de periculoasă încât duce de multe ori la hemoragii.

Produce doar avorturi.

Deci încă o dată: această pilulă de a doua zi nu este contraceptivă, ci avortează copilul.

Medicamentul cel mai bine vândut în lume să ştiţi că este pilula.

dr. C. Todea-Gross
0
22-10-2015, ora 19:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Administrarea de pilule contraceptive poate afecta gingiile, avertizeaza medicii


Administrarea de anticonceptionale poate avea efecte negative in ceea ce priveste sensibilitatea de la nivelul gingiilor, avertizeaza medicii. In cazul in care pacientele care iau pilule contraceptive neglijeaza problemele dentare aparute, acestea se pot agrava relativ usor.

Si alte medicamente cum ar fi cele destinate afectiunilor cardiace, pot afecta in mod similar circulatia sangvina de la nivelul gingiilor. Medicii dentisti sfatuiesc femeile care se afla sub tratament cu anticonceptionale de mai multi ani sa mearga mai des la dentist si sa isi controleze starea danturii. Hormonii din anticonceptionale intervin in structura vaselor de sange si influenteaza astfel circulatia sangelui.
0
22-10-2015, ora 19:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Administrarea de contraceptive creste riscul de depresie, potrivit cercetatorilor

Potrivit statisticilor, 14% dintre romance folosesc anticonceptionale pentru a preveni o sarcina nedorita. Pe piata farmaceutica exista doua tipuri de pilule contraceptive: pilula combinata, bazata pe estrogen si pe progesteron, si mini-pilula, bazata doar pe progesteron. Potrivit specialistilor, acest tip de pastile creste insa riscul de depresie. Explicatia consta in faptul ca anticonceptionalele duc la cresterea nivelului unor enzime in organism, fapt care afecteaza serotonina, supranumita "hormonul fericirii".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Efecte secundare ale contraceptivelor orale combinate
  • Semnele de alarma in administrarea contraceptivelor combinate
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Cum procedezi dacă ai uitat o pilulă anticoncepțională?
  • MIT: Anticoncepționalele îngrașă
  • Anticoncepționalele ar putea afecta structura cerebrală
  • Contraceptivele orale nu cresc riscul de anomalii congenitale
  •