boli psihiatrice si somatice

06-06-2010
marian48
Nu este medic/terapeut
marian48
ce analize medicale si teste psihiatice se fac la institutul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca pentru pensionarea pe caz de boala? cu multumiri anticipate astept raspunsurile dumneavoastra !
2 comentarii
0
06-06-2010, ora 21:37
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Despre ce este vorba?Nu puteti sa dati mai multe detalii?In general la institutul mentionat se face expertiza capacitatii de munca nu pentru pensionare, ci pentru descoperirea bolilor profesionale.Cu bine!
0
07-06-2010, ora 17:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pentru ce anume trebuie sa apelati la acest institut ?
Daca o persoana doreste sa se pensioneze pe caz de boala si are o afectiune psihiatrica trebuie sa duca la comisia medicala de la sectorul de care apartine toate internarile pe care le-a avut pina acum (e foarte bine sa aiba o internare din momentul aparitiei bolii).
Va mai dau ei de la comisie niste hartii pe care trebuie sa le completeze medicul care iti prescrie medicamentele.
Asta e tot. Dumneavoastra nu trebuie sa faceti nimic. Nici nu va trece nimeni prin nici un test si prin nici o expertiza. Trebuie doar sa depuneti dosarul cu "teancul" de hartii care dovedesc ca aveti o boala.
In cazul contrar, daca ati fost pensionat pe caz de boala si puteti sa va reluati activitatea, ii anuntati pe ei si vi se intrerupe pensia. Dosarul dv. ramane la ei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul