boli respiratorii

27-09-2009
mariamirabela
Nu este medic/terapeut
mariamirabela
va multumesc ptr raspuns. am fost la medicul de familie si mi-a spus ca sint raceli vechi netratate.Pe mine ma doare spatele in special cand stau mult in picioare i-am spus medicului m-a ascultat la plamani a spus ca nu am nimic asta inainte de rx pulmonar. Dupa rx la insistentele mele ca ma doare spatele mi-a dat 7 zile augmentin.Va rog ce ma sfatuiti sa fac? Spuneti-mi va rog rezultatul radiografiei este o boala, cum se trateaza ? Mii de multumiri. Ptr cord vreau sa fac EKG SI ECO, MENTIONEZ CA SUNT HIPERTENSIVA iau atenolol de la med fam. nua am fost niciodata la cardiolog. va multumesc.
3 comentarii
0
28-09-2009, ora 19:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa ce a vazut medicul de familie rezultatul radiografiei [ aspectul plamanilor si cordul marit ] si stiind ca a initiat singur terapia unei boli complexe cum este hipertensiunea arteriala nu te-a indrumat la cardiolog ? Oricum, dupa o perioada de terapie antihipertensiva initiata fara o prea mare investigare a functiei cardiace trebuia sa te trimita si la un specialist cardiolog. Mergi la MF si solicita o trimitere, ia si rezultatul de la raza [ la medicul de familie sa lasi doar o copie xerox ] si mergi la control.
0
01-10-2009, ora 20:44
mariamirabela
Nu este medic/terapeut
mariamirabela
buna seara, multumesc ptr raspuns, am fost la cardiolog cu rezultatul de la radiografie : referitor la plaMAni a spus sa las deoparte sunt chestii vechi, referitor la cord am facut ekg a iesit bine, hipert. gr II am primit tratament cu tertensif si atenolol, cord marit din cauza hipertensiune. Nu stiu unde sa mai verific aceste afectiuni. multumesc
0
02-10-2009, ora 17:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Bine ca ai fost la control, acum, ca e proaspata consultatia si ai si tratament nu te mai duce nicaieri ; tine regimul alimentar de care ti-a vorbit doctorul si periodic, la 6 luni, poti face o vizita la cardiologie.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de respiratie la copii - primul ajutor
  •