BONVIVA si extractiile dentare

08-12-2008
lord_contesa
Nu este medic/terapeut
lord_contesa
Dacă sunt o persoană de 50 de ani, aflata sub tratament cu BONVIVA, pe care il folosesc in tratarea osteoporozei, care sunt riscurile in cazul unor extractii dentare? Ce modalitati de evitare a riscurilor exista? Ce influenta are BONVIVA asupra organismului, de se recomanda informarea medicului stomatolog in legatura cu utilizarea acestui medicament?
1 comentarii
0
10-12-2008, ora 10:47
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Buna ziua! Eu personal nu am auzit si nu cunosc acest medicament dar daca in prospectul lui scrie acest lucru, atunci luati prospectul cu dvs cand mergeti la consult si aratati-l medicului. Probabil contine o substanta care interfera cu substantele folosite in stomatologie. Nu este ceva foarte grav, doar ca medicul trebuie sa stie sa foloseasca altceva in loc. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul