bradicardie fetala severa

16-12-2011
mirunaso
Nu este medic/terapeut
mirunaso
Am 25 de ani, sunt la prima sarcina, acum 2 zile am avut o scurgere maronie si a doua zi am fugit la medic, am mers mult si a inceput sa ma doara si burta. Initial eu am socotit ca sunt in sapt a 4-5 cu sarcina dar la eco intravaginal doctorul a masurat ca sunt in 8 jumate, mi-a aratat ca embrionul era inconjurat in foarte putin lichid amniotic de asemenea mi-a spus ca inima de abia se vede cum bate.A spus ca nu poate sa-si dea seama de ce sangerez, nu se vedea nici un hematom. Am primit diagnostic iminenta de avort, mi-a dat sanse 5% ca sarcina va supravietui, ca tratament am primit 2 arefam (200mg) pe zi si 2 no-spa.
Cand am ajuns acasa am eliminat ceva, un tesut de culoare roz cam de 1, 5 cm. Toata noaptea am avut dureri ca la ciclu si a doua zi am mers la spital unde mi-a spus ca nu reuseste sa vada la eco nimic concludent, adica daca am eliminat sau nu sarcina, urmeaza sa fac analize bhcg.
As vrea sa stiu daca mai sunt sau nu insarcinata, de ce era asa putin lichid amniotic si daca ce am eliminat eu a fost sarcina?
3 comentarii
0
16-12-2011, ora 21:53
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca la eco nu se vede clar, de la distanta e si mai greu de spus...
Tot numai in urma unui consult/control ti se va putea spune daca a avut loc avortul sau nu.
Sanatate si sa fie cum e mai bine!
0
19-12-2011, ora 12:51
mirunaso
Nu este medic/terapeut
mirunaso
ginecologul mi-a spus ca sunt in saptamana a 8-a de sarcina, iar la analiza bhcg mi-a iesit valoarea 2426, 38 mUI/ml si scrie neconcludend, asta inseamna ca sarcina s-a oprit din evolutie? am intalnire cu ginecologul dar as vrea un raspuns mai repede daca se poate. Multumesc
0
25-04-2012, ora 13:17
deliaa
Nu este medic/terapeut
deliaa
Ce ti-a spus medicul pana la urma? E stiu pe cineva care a eliminat bebelusul in toaleta cand fatul avea cateva sapt. Ea a luat chestia eliminata din toaleta si a mers la medic cu ea si asa medicul i-a spus ca a avut avort spontan.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: