Buba alba pe ata penis - va rog cititi (nu's papule perlate)

25-04-2008
lipton
Nu este medic/terapeut
lipton
De 2-3 zile mi-a iesit o buba, sa zic bubita... pe ata penisului. Este de culoare alba, nu ma ustura sau mananca.. practic nu ma jeneaza intr-un fel dureros, dar e clar ca nu are ce cauta acolo. Are cineva idee de la ce e? Ce ar putea fi? Deasemenea mai am la baza capului penisului si niste bubite mici albe de ceva vreme, dar din cate m-am interesat acelea sunt numite "papule perlate" sau ceva de genul si nu reprezinta o boala.

Am intreinut de curand relatii cu o fata... acum eu zic ca protejat dar adevaru e ca am fost foarte beti aman2 si nu tin minte exact tot. In final nu mai conteaza, pt ca dak m-am infectat cu ceva de la ea degeaba vb de ce a fost si ce s-a intamplat.. trebuie sa vb si sa vad ce pot face.

Bubita asta este mai mare decat acele papule perlate... nu e sigur acelasi lucru. Mi-a iesit cam la 3 zile de la ultimu contact sexual... si treaba care ma inspaimanta cel mai mult, nu stiu daca e psihologic sau nu.. da mie unu mi se pare ca se mareste.

Ce ar putea fi? Cel mai mult mi-ar place sa imi recomandati un medic la care ati fost voi si de care ati fost multumiti. Locuiesc in Bucuresti
4 comentarii
0
25-04-2008, ora 00:00
Yoda
Nu este medic/terapeut
Yoda
cunosc un caz care a avut o situtiae similara si de fapt in cazul acela era o bula de grasime(sebum) pe sub piele aceasta poate creste dar nu e periculossa poate la apsarae sa si doara daca se infecteaza(daca igiena nu e corespunzatoare).Solutia a fost stoarcerea ca un simplu cos desi a durut putin a iesit ca un punct de grasime sub forma unui firicel pana la epuizarea substantei albe dupa ramane o gaura mica in piele a se spala cu grija si tampona cu musetel etc.
in cazul tau nu stiu daca e acelasi lucru si nu stiu daca e recomandabil sa procedezi la fel deci e poate mai bine sa consulti un medic specialist.
0
25-04-2008, ora 00:00
lipton
Nu este medic/terapeut
lipton
Mersi pt raspuns :). Ce bine ar fi sa fie doar atat.. dar nush park prea mare ar fi coincidenta sa apara exact acum. La ce medic sa ma duc? Dermatolog? Poate cineva sa imi recomande un anume doctor din buc pe care l-a si vizitat?
Altcineva are alte pareri? Poate un doctor de pe aici...
0
28-04-2008, ora 00:00
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
din descriere poate fi o veruca vulgara ( vegetatii veneriene), un neg!!daca este asa se trateaza cu cauterizare sau cu creme speciale.
cel mai bine trebuie sa vedeti un medic dermatolog ca astea cresc si se imultesc ca sunt de origine virala.
DR akram salem
medic specialist dermatologie si venerologie
0
19-03-2009, ora 17:24
mihai12
Nu este medic/terapeut
mihai12
salut! si eu cred ca am aceeasi problema...am fost azi la dermatolog si mi-a spus sa fac niste analize VDRL, THPA, HIV 1, 2.si m-am cam speriat cand am vazut denumirile...am citit si pe net..astea-s analize pt sifilis...oricum si mie mi-au aparut tot asa un fel de bubitze pe fren...nu ma doare nu sunt nimik..dar au inceput sa creasca...la inceput erau mici, acum s-au mai marir..undeva la un sfert de centimetru.ciudat e ca am avut o singura fata cu care am intretinut relatii intime...acum cateva luni cred ca am avut candidoza...pt ca dupa fiecare contact sexual mi se irita penisul ingrozitor si aveam o senzatiee de ursturime..la inceput numai la ea se manifesta chestia asta..dupa un timp si la mine.ea s-a dus la ginecolog si i s-au prescris niste medicamente.am luat si eu niste pastile, pt ca i-a spus doctorul ca trebuie sa iau si eu...nasol ca nu mai tin minte ce pastile am luat..dar cred ca au avut efect pt ca imi trecuse.insa mi-au aparut aceste bubite ca au crescut lent..de culoare alba...parca e piele moarta...nu stiu daca e cea mai buna descriere...cert este ca am fost azi la dermatolog si mi-a scris pe trimitere "vegetatii veneriene"...si sunt cam speriat pt ca e prima data cand am probleme de genul acesta...
cred ca as fi mai linistit daca imi trimite si mie cineva un comment sau un sfat..o incurajare..ceva...ceva detalii...daca e ceva grav.
sper sa imi raspunda cineva...va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •