Bube aproape nevizibile pe toată fata

29-11-2017
CarinaAndreea
Nu este medic/terapeut
CarinaAndreea
Va rog din suflet sa ma ajutați cât mai rapid. Sunt foarte speriata! De vreo trei zile nu ma simt foarte bine și..am niște bubițe foarte mici care abia se văd si sunt in piele(pe toată fata). Acestea nu ma deranjează in niciun fel, însă dimineata și seara parca am fata umflata și roșie, iar bubele sunt mai proeminente.
Persoanelor cărora le-am spus de aceasta pb au zis ca ele nu văd absolut nimic pe fata. Însă eu și familia mea le-am observat foarte usor.
Țin sa Menționez ca îmi întârzie menstruația, iar acum ceva săptămâni am fost foarte racita și am luat antibiotic augmentin plus alte pastile de răceala. Se poate sa fie vreo infecție care sa se manifeste mai târziu?? Sau de la fondul de ten o alergie/iritație? A fost o noapte in care M-am culcat machiata din cauza oboselii, însă nu mai țin minte data in care s-a întâmplat asta. Și se prea poate ca fondul de ten sa fi expirat recent. Însă îl folosesc de mult timp și nu am avut nicio pb cu el, dar recent mi am cumpărat Iluminator pudra de la flormar, o fi de la el? Dar de ce pe toată fata? ca nu mi am dat pe toată fata!!!
Am suspiciuni legate de fondul de ten, pentru ca bubitele le am și pe gat!! Și parca sunt și mai proeminente in spatele urechii!
Ce am?? Ce se întâmpla?? Ajutor!!
1 comentarii
0
07-12-2017, ora 12:11
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Daca bubitele se vad foarte greu mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratament.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.