bube in nas.rog un raspuns!

02-02-2010
Lucie_sb
Nu este medic/terapeut
Lucie_sb
In urma c-o saptamana am avut o raceala(durere in gat, stranut, scurgeri nazale apoase, febra 37, 5).am luat augmentin(2gr/ zi) timp de 7 zile, efferalgan, picaturi in nas(Olinth), tablete pt gat(voseptol, Tantum verde).
Simptomele racelii au trecut repede dar, de cateva zile, ma supara f tare o iritatie in nas(in ambele nari).initial au fost vezicule si in nas si la iesirea din nas f dureroase care semanau cu un herpes.Am dat cu aciclovir, s-au mai uscat, au prins si coaja dar, in continuare, ustura f tare si narile imi sunt f iritate. Nasul inca se mai infunda si nu mai stiu ce sa mai folosesc ca sa nu irit si mai rau. Rog mult un raspuns! Mulumesc!
1 comentarii
0
02-02-2010, ora 18:52
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
mai mult ca sigur este herpes, probabil din cauză răcelii vi s-a slăbit imunitatea, aşa păţesc şi eu mereu. v-ar ajuta probabil pe lângă aciclovir unguent şi aciclovir pastiluţe.
incercaţi să folosiţi şerveţele f moi, din păcate până nu vă trece nasul nu puteţi evita să vă ştergeţi, dar atingeţi şi chinuiţi cât mai puţin bubiţele. o cremă hidratantă la exteriorul nasului poate nu ar strica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.