Bube rosii pe scalp

05-10-2009
Ciutac
Nu este medic/terapeut
Ciutac
Buna ziua, sunt nou pe acest forum, am si eu o problema.De o saptamana, au inceput sa-mi iasa pe cap(mai ales in spate, la ceafa si dupa urechi) niste bube rosii, cu mancarimi, care dispar si apar in alte locuri diferite, m-ai ales seara, acuma au inceput sa-mi apara si pe frunte si pe barba, in prima faza sunt ca o muscatura de tantar, apoi se maresc si se umfla. Am fost la dermatolog pt alta problema(un fel de iritatie in jurul anusului) mi-a dat tratement triderm + spalare locala cu apa cu bicarbonat, am fost speriat si i-am cerut si analize, analizele au iesit bine, doar k mi-au gasit chiste lamblii.
Am fost din nou la dermatolog cu analizele si i-am spus si de problema cu bubele care se accentuase intre timp, a zis k e posibil de la lamblii sa-mi apara bubele pe cap, si iritatia la anus, mi-a dat tratament zentel 5zile, 2pastile pe zi si aerius 1 pastila pe zi. Ieri am terminat tratamentul cu zentel. Iritatia din jurul anusului nu sa dus, si nici bubele din cap.
Intrebarea mea e, de la lamblii am aceste probleme si daca da ce sa fac? sa cer alt tratament? multumesc.
3 comentarii
0
05-10-2009, ora 20:36
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat care va poate ajuta cu mare probabilitate caci simptomele pe care le descrieti sunt cunoscute si vindecabile in homeopatie. Dermatologia nu va va ajuta decat la agravarerea simptomelor si va va merge din ce in ce mai rau cu orice tratament medicamentos luat, mai ales ca vi se dau pe supozitii gresite. Ce aveti nu trebuie sa aiba de aface neaparat cu lambiile iar daca ar fi de la lambii ar fi cunoscute aceste simptome.
0
24-10-2009, ora 14:33
Ciutac
Nu este medic/terapeut
Ciutac
buna, am facut tratament zu Zentel 5 zile 2pastile pe zi, am baut ceai de trei frati patati, 1-2litri pe zi, Giardinophyt 3ml pe zi, timp de 7zile apoi 7zile pauza, apoi iara 7zile + am tinut regim. Nu mai nici o problema, saptamana viitoare merg sami fac analizele.
0
17-07-2010, ora 03:24
anonim2
Nu este medic/terapeut
anonim2
salut.. de vreo 3 luni mia aparut o buba rosie pe cap si nu ma mananca nu ma deranjeaza cu nimic.. nici nu observ ca o am.. sincer nu stiu daca e ceva trecator sau ceva de care sa imi fac grija. imi poate da cineva vreo sugestie ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru cei ce doresc să se radă în cap
  •