bubite

12-11-2009
suspecta
Nu este medic/terapeut
suspecta
Buna seara!
Am si eu o o intrebare la duneavoastra nepoica mea are 1 anisor si tot timpul ii ies niste bubite pe manute, fata, si picioruse si au o prezentare apoasa.Din ce cauza apar aceste bubite este posibil sa fie alergica la vvreun aliment?sau au o alta cauza?astept un raspuns
Va multumesc!
2 comentarii
0
13-11-2009, ora 09:25
mariaiftode
Nu este medic/terapeut
mariaiftode
am un baietel de 17 luni si tot asa ii apareau bubite acum cateva luni, am fost cu el la un medic alergolog si mi-a dat o lista cu alimente interzise, acestea sunt..banane, portocale, kiwi, dulciuri din comert, capsuni, rosii, danone cu fructe, nuci, alune, ciocolata, oua, am tinut regim 7 saptamani si ii dade-am un siropel ZYRTEC si il ungeam cu ocrema preparata in farmacie, a dat foarte mare rezultat, mai ales ca acele bubite il deranjau si noaptea la somn, nici nu vreau sa spun prin ce am trecut la inceput, dar acum suntem bine si nu au mai aparut.Daca doriti mai multe informatii lasa-ti mesaj pe email.
,
0
13-11-2009, ora 10:40
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
sunt teste de alergie făcute la alergolog speciale pentru copii. medicul dvs de familie ar trebui să vă poată da o trimitere pentru această testare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul