Bubițe (asemănătoare coșurilor mici, dar fără cap alb)

10-05-2018
Gizel
Nu este medic/terapeut
Gizel
Buna seara!
Acum 2 săptămâni am aflat că am candida( am fost la ginecolog). Ok, am luat tratament 2 sapt și eu și partenerul (pastile in doza unica, crema și ovule), dar nu știu de unde am luat-o ( avem contacte neprotejate de mai bine de 2 ani).
Ideea e că am terminat acest tratament și e prima dată când am făcut candida, dar acum observ niste bubițe mici in jurul intrării în vagin care atunci cand le-am "deranjat" la spălare, au dat usturimi inclusiv de la apa( asta s-a întâmplat într-o seară, parcă s-au spart dar specific că sunt mici, nu ieșite tare in relief sau sa prezinte ceva evident).
Acum sunt ok, am folosit nidoflor și nu mă mai deranjează, dar ele exista. Aceste bubițe ce pot sa prezinte defapt? La sfârșitul tratamentului am fost și la menstruație și singurul lucru pe care l-am făcut diferit, a fost să mă spăl cu săpun de bebe in zona intima. Credeți că sunt trecătoare? Sau e nevoie sa merg iar la gine? Pot apărea de la săpun sau igiena "insistenta"? Nu am avut contact sexual pe parcursul tratamentului și ele au apărut la sfârșitul acestuia. Am 23 de ani.
Mulțumesc
1 comentarii
0
20-05-2018, ora 10:29
Gizel
Nu este medic/terapeut
Gizel
Am mers la ginecolog și se pare că nu am nimic!
Am fost puțin inflamata, iritata cel mai probabil.
Câteodată sa ne informam de pe internet nu ne face decât mai mult rau și să ne dăm tot felul de filme.
Take care!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.