Bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă

19-02-2015
Dianaa98
Nu este medic/terapeut
Dianaa98
Bună seara. Am 16 ani şi de multă vreme îmi apar nişte bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă. Este o senzaţie de arsură, ustură foarte tare. Bubiţele sunt albe iar după o zi sau două de la apariţie devin mari şi dureroase. Uneori dispar câte 2-3 zile, după care apar iar. Când e iritat foarte tare, abia pot mânca/bea. Prima oară am crezut că e o alergie şi am exclus alimentele ce le consumam zilnic, dar nu a trecut. Am fost şi la medic, dar nu îşi dă seama ce am. De 4 zile a apărut şi senzaţia că am ceva în gât + parcă e mai umflată amigdala stângă. Nu mă doare, nu mă deranjează când mănânc, atâta că simt că e acolo şi e ciudat.. Tot de 4 zile am şi roşu în gât. La 7 ani îmi apăreau urme roşii ce usturau în jurul gurii. Am umblat pe la doctori, dar a trecut de la sine la pubertate. Ce aş putea avea ?
2 comentarii
0
20-02-2015, ora 11:40
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
problema este la nivelul tractului digestiv si alimentatia incorecta
citeste ce sa mai postat pe forum despre refluxul gastro-esofagian si cum afecteaza alimentatia incorecta faringele si limba
deasemenea este bine sa NU te examinezi singur niciodata.. cel putin pana nu termini o facultate de medicina
0
29-07-2022, ora 18:12
Roxbubu
Nu este medic/terapeut
Roxbubu
Bună seara am descoperit de vreo doua zile că am niște bubițe roșii pe limbă înspre gât și dedesupt la limbă la fel doar ca sunt ca niște nigei mă sperie gândul că e ceva grav. Ce părere aveți domnul doctor trebuie sa merg de urgență la medic?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.