Bubite rosii pe maini si picioare

11-09-2009
yonutz16
Nu este medic/terapeut
yonutz16
Buna ziua!as avea si eu o intrebare: am 16 ani si de vreo 2 saptamani miau aparut niste bubite pe maini si pe picioare, la inceput mi-au aparut vreo 2-3 pe mana stanga si semanau cu intepaturile de tantari, a2a zi miau aparut si pe cealalta mana si cu timpul sau extins, noaptea am senzatia de mancarime si cand ma trezesc sa ma uit sunt exact ca intepaturile de tantari.Insa de dimineata numai sunt mari ci mici si rosii, am cateva si pe picioare dar putine vreo 3-4, acum cateva zile mai exact 3 nu mia mai aparut si nici nam mai avut senzatia de mancarime, dar in aceasta dimineata iar miau aparut cateva pe maini.Va rog frumos ajutati-ma!
6 comentarii
0
13-09-2009, ora 15:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
S-ar putea sa fie o simpla urticarie, adica o reactie alergica la vreun aliment, sau nu! Bea 2 cani de ceai de codita soricelului pe zi (pe stomacul gol) si da-te pe acele bucite cu lotiune Calamine (tot de doua ori pe zi) pt calmarea pruritului (mancarimii)...Daca nu-ti trece in 5 zile consulta medicul dermatolog!


In speranta ca ti-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
29-05-2010, ora 12:24
alecsaaa
Nu este medic/terapeut
alecsaaa
Si mie mi s'a intamplat...ieri am fost la scoala...de obicei in fiecare zi mananc chipsurii.dar ieri nu am mai fost l magazinu d la care cumparam mereu...si am fost l un magazin mai aproape.am mancat chisurile si nu am avut nimic...dar in drum spre casa a inceput sa ma manance p mana langa deget.in cateva minute m'am pomenit cu o pata mare d bubite rosii.aseara afara mi'au iesit si pe palma...De dimineata cand ma trezi aveam mana stanga plina d bube marii si unflate.dupa cateva ore se facura mici si rosii.am fost l farmacie si mi'a zis k din cauza chipsurilor.si mi'a dat tratament pana lunii...ca sa ma duc totusi si la un doctor.
0
27-02-2012, ora 21:24
inflorescenta
Nu este medic/terapeut
inflorescenta
buna seara.am si eu o problema.mi-au iesit niste pete rosii pe maini pe burta si pe picioare.am luat un tratament si dimineata sunt mai vizibile iar dupa-amiaza nu se mai vad deloc.imi puteti sp de la ce poate fi.va multumesc.
0
03-03-2012, ora 23:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimate/Stimată drule/dle/dră/dnă inflorescenta, acele pete roşii care v-au ieşit dv. pe mâini, burtă şi picioare pot fi, teoretic, generalmente vorbind, expresia dermatologică a unei reacţii alergice, a unei intoxicaţii medicamentoase, a unei intoleranţe alimentare, a unei infecţii parazitare, cum pot fi şi altceva. Practic, în cazul dv., petele par a fi, în aparenţă, placarde colinergice generate de un factor precum presiunea, efortul fizic ş.a.m.d., dar inhibate la un moment dat, pe parcursul zilei; cum par a fi şi ciupituri de paraziţi cutanaţi.
NU puteţi primi un diagnostic cert, pe acest forum, din spatele unui monitor de computer, de la o persoană cu sau fără titulatură de medic, fără a fi consultat/ă direct, nu indirect.
Aşadar, vă rog să mergeţi la un consult la medicul dv. de familie pentru a primi trimitere către medicul specialist dermatolog.
Veţi fi consultat/ă, poate vi se vor recomanda şi unele analize serologice, veţi primi un diagnostic şi un tratament.
Puteţi folosi Fenistil (gel), dimineaţa, la prânz şi seara, sub formă de aplicaţii locale (topic), timp de 3 zile consecutiv, cu scopul de a vă ameliora petele şi mâncărimea cauzată de ele (dacă ea există!), până ajungeţi la medic.
Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
08-03-2012, ora 13:34
123asa
Nu este medic/terapeut
123asa
Stimate DOCTOR,
Fac tratament cu: Pegasys 1 flc/sapt, Copegus 200mg 5 tb/zi de 4 luni, asociat de 2 luni si cu Debridat 3tb/zi, Omeran 2tb/zi, Lagosa sau Hepatoprotect Forte 2tb/zi si ma confrunt cu o mancarime puternica pe maini si pe picioare indeosebi, iar cand ma scarpin apoi roseli si duluri sub forma unor blande cu tendinta de usturime si chiar sangerare daca nu controlez scarpinatul.La hemograma facuta pe 29.02.2012 la Synevo mi s-a dat comentariul Leucopenie si Anizocitoza trombocitara (din analizele urmatoare: nr leucocite 3.61, nr eritrocite 3.79, Hb 11.6 g/dl, hematocrit 35.8 %, largimea distributiei eritrocitare 15, 5 %, nr trombocite 120, neutrofil 1.87 mii/mL).Am luat Aerius 1 tb/zi 10 zile fara rezultat, apoi am fost indrumat la dermatologie unde mi s-a dat Dg. Alergodermita si recomandat aplicatii locale cu o solutie preparata din Hidrocortzon 0.5g, Nistatin, Neomicina si Mentol 1g fiecare, Ichtiol 1.5g, Talc si ZnO 10g fiecare, Glicerina 15g si apa ad 100g) cu rezultat de scurta durata. Mi s-a redus doza de Copegus la 2-3 tb/zi, am incercat cu Claritine 3 zile, iar in prezent mi am sistat Copegus si iau Peritol de 4 mg cate 1/2 tb de 3 ori/zi si Lotiune tonica mentolata aplicata local pe zonele de mancarime cu efect doar temporar. Imi vine sa-mi rup pielea de pe mine, mai ales zona articulatiilor mainilor si picioarelor. Va rog din suflet indrumati-ma ce trebuie sa fac pentru a scapa de aceasta alergie chinuitoare. Mii de multumiri anticipate, Tanase Marian 62 ani.
0
12-03-2012, ora 04:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle 123asa (Tanase Marian), alergodermita dv. poate fi ameliorată sau tratată cu ajutorul histaglobulinei sau imunoglobulinei antialergice (care se comercializează în Ucraina şi Rusia), eventual cu ajutorul unui tratament homeopat unitar.
NU vă pot ajuta în ceea ce priveşte achiziţionarea histaglobulinei antialergice ( în acest sens vă poate ajuta un user Romedic care şi-a vindecat alergia cu această imunoglobulină, şi anume p.daddy_05; îl puteţi contacta accesându-i profilul şi scriindu-i un mesaj privat: http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=76422 ), dar vă pot ajuta recomandându-vă un medic homeopat foarte bun, şi anume pe dnul dr. Vieru Mihai, din Iaşi (date de contact: Aleea Decebal nr. 22 A, bl. Z8, sc. B, ap. 2, Iaşi, tel. 0232/13.68.03, 0745/56.02.75). V-aţi face, poate, un mare bine dacă aţi merge la un consult.
În complet altă ordine de idei, aveţi nevoie de o revizuire spirituală. Relaţia/Comuniunea dv. cu Dumnezeu trebuie întărită, în cazul în care există, trebuie refăcută, în cazul în care a existat şi nu mai există, sau trebuie iniţiată, în cazul în care nu a existat niciodată. În acest sens, cu răbdare şi în linişte, vă rog să accesaţi link-ul de mai jos şi să citiţi în întregime măcar primul posting al topicului "Psihoterapie pentru trup şi suflet, din perspectivă medico-spirituală: suferinţa", pentru a înţelege mai multe despre suferinţă şi pentru a pune în practică sfaturile considerate de dv. ca fiindu-vă benefice: 
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva
_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html 
În mod clar trebuie să ştiţi faptul că medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă! 
Trebuie să faceţi tot posibilul să aveţi un regim de viaţă echilibrat, ţinând cont de trilogia funcţională esenţială pentru supravieţuirea trupului, minţii şi a sufletului - funcţia fizică (să aveţi grijă de trupul dv., folosindu-l în scopuri pozitive), funcţia mentalo-psihică (să aveţi grijă de gândirea şi sentimentele / emoţiile dv., menţinându-le cât mai mult pe lungimea de undă a pozitivismului) şi funcţia spirituală (să aveţi grijă ca gândurile, cuvintele şi faptele dv. să nu vă îndepărteze de Dumnezeu, ci să vă apropie). 

Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  •