Am tendința să vorbesc de una singura

20-03-2017
edera13
Nu este medic/terapeut
edera13
Am 42 ani.Am tendința să vorbesc de una singura cu mine însămi deoarece nu am prieteni apropiați singura persoana mai apropiată este doar sora
mai mijlocie care e medic psihiatru dar este foarte ocupata cu munca are viața
ei iar mama are probleme cu băutura tata e divortat de mama și nu santem in relatii bune cu el sora mai mare e bolnavă cu inima și cu nervii.As vrea sa mă schimb sa nu mai vorbesc singura cu mine insami numai mama știe că am tendința să vorbesc singura nici psihoterapeuta mea nu știe nu iam zis că sa nu par bolnavă cu capul.Va rog să mă ajutați cu un sfat cum sa fac să mă schimb sa nu mai vorbesc cu mine însămi decate ori rămân singura in camera sau intro încăpere?
1 comentarii
1
20-03-2017, ora 09:28
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna dimineata. Intrebarea este de ce va mai duceti la psihoterapie daca ascundeti lucruri esentiale despre Dumneavoastra? Iar asta face parte din psihoterapie: sa invatati sa vorbiti cu altcineva, nu doar cu sine...
Multe persoane vorbesc cu sine caci asa suntem construiti, masura face diferența.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK