Buna seara! as dorii si eu sa slabesc organismul imi cere sa mananc intruna

12-08-2016
Ellas1
Nu este medic/terapeut
Ellas1
Am 37 de ani, 90 de kg si as dorii si eu sa slabesc organismul imi cere sa mananc intruna as dori si eu o dieta de slabire.
4 comentarii
1
13-08-2016, ora 10:34
Dr. Rosculete Dinu Mariana
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Bucuresti
Dr. Rosculete Dinu Mariana
Buna ziua. Dieta trebuie sa fie una personalizata, adaptata nevoilor si preferintelor organismului dumnevoastra. Pana la o evaluare corespunzatoare la un nutritionist, va sfatuiesc sa incepeti cu regulile de alimentatie sanatoasa si activitate fizica. E nevoie de motivatie pentru a schimba obiceiurile alimentare.
Alimentatia trebuie sa cuprinda 3 mese principale si eventual 2 gustari. Dieta echilibrata cuprinde legume, leguminoase, carne slaba, lactate partial degresate, fructe, ideal mancare gatita acasa, intr-un mod dietetic. Succes!
0
11-01-2017, ora 20:56
Mihaela I
Nu este medic/terapeut
Mihaela I
Credeam pana de curand, ca este suficient ca masuratorile cantarului, sa imi arate cateva kg in minus, ca totul sa fie ok.
Sigur, obiectivul meu a fost bun, l-am indeplinit cu succes, dar nu este suficient, succesul meu este temporar, si de multe ori poate ascunde o dereglare a metabolismului.
Cateva kg in minus nu inseamna ca ma simt bine in pielea mea, nu inseamna ca am dat jos grasimea in plus de pe burta si coapse, si ca proportiile corpului meu sunt foarte bune.
Am aflat cateva lucruri importante, si le voi descoperi in continuare din programul
" Simplu slaba".
Acesta este un ghid pas cu pas, care pe mine m-a atras, pentru ca are un alt mod de abordare a procesului de slabire, decat ceea ce am citit si incercat pana acum.
Il poti aplica si tu, in pofida faptului ca esti salariata, si crezi ca nu ai timp, crezi ca mostenirea genetica nu te ajuta, sau ai apelat la multe metode de slabire care nu ti-au reusit. Este un program care presupune studiu si intelegere, fara un efort exagerat, vointa de a-l aplica, si schimbarea vechilor obiceiuri de alimentatie, si a stilului de viata. Afla mai multe apasand pe acest link -------*

(*modificat de admin)
0
13-02-2017, ora 15:17
ellyraluca
Nu este medic/terapeut
ellyraluca
Buna, Asa am patit si eu, nu ma mai puteam oprii din mancat deci puteai sa mi dai o tona de mancare mancam pana varsam, am reusit sa dau jos 6 kg , in 10 zile, ieri am comis o grozav cu mancarea iar azi am inceput din nou. Singura chestie pe care o mananc este piept de pui fara piele la gratar tigaie orice, fara sare piper nimic nimic nu ulei nimic , doar pun pieptul acolo il gatesc si l mananc, mananc 1000 de kal pe zi si mi le calculez cantarind fiecare portie pe care o mananc. (de piept de pui bineinteles). beau doar apa. si beau apa multa 3 l pe zi cel putin, iar in maniera asta nu ma roade stomacul de foame. tin sa mentionez ca e putin greuta dieta asta pt mine una ca mi place mancarea:)) dar functioneaza si nici de foame nu mori, si dai jos grasime...pt ca nu mananci nici un carbohidrat nimic. de asemeni risti sa te constipi putin dupa 2 3 zile daca simti ca nu mai poti si nu mai poti , adauga brocoli fiert din cand in cand.Succes!
0
13-02-2017, ora 16:12
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iași
Dietetician Acasandrei Mihaela
Buna ziua,

@CatalinaCat, Dna. Dr. Rosculete are dreptate. Corectarea obiceiurilor alimentare care favorizeaza cresterea in greutate sunt un prim pas pentru echilibrarea ponderala. Aveti foarte multa grija la dietele restrictive care presupun pe langa reducerea severa a caloriile, limitarea consumului unor alimente sau excesul altora. Astfel de diete nu numai ca nu prezinta niciun fundament stiintific, dar sunt daunatoare pentru organism. Informati-va din surse sigure inainte de a decide care este metoda potrivita pentru a atinge o greutate sanatoasa!

In articol sunt explicate cele mai populare diete din anul 2016, respectiv de ce nu constituie acestea o alternativa pentru modificarea stilurilor de viata si alimentar pentru scadere in greutate, sub indrumarea unui specialist si nu dupa opinii neavizate.

Link: http://dieta.romedic.ro/cele-mai-populare-diete-in-romania-anului-2016

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot persoanele cu „rezistență la dietă” să piardă în greutate?
  • Urmarea unui program profesional de slăbit ar putea reprezenta cea mai bună variantă pentru pierderea în greutate
  • Factorii asociați cu succesul pierderii în greutate în dietele de slăbire
  •