Amorteala partea stanga in timp ce sofam, dar analizele au iesit normale. Sa fie bunout?

12-08-2017
Ionut12345
Nu este medic/terapeut
Ionut12345
Numele meu este Ionut, am 24 ani si acum 5 zile am avut o problema, mi-a amortit mana dreapta in mers la volan si in acelasi timp si rau foarte tare cu varsaturi, ajung la brasov merg la judetean, bineinteles ma baga pe o usa si ma scoate pe alta fara sa faca nici o investigatie, a 2 a oara mi s-a intamplat in casa, mi-a amortit toata partea stanga si la fel de rau, sun la salvare astept 2 h nu vine nimeni ma urc in masina si ma duc eu personal, mi-au luat tensiunea era normala, sange normal, tomograf normal, ma ia in sfarsit cu salvarea si ma duce la neurolog, imi face ala cateva teste, totul absolut normal imi da verdictul "bourn out" imi da cateva pastile energizante cica sa plec linistit. Bineinteles ca nu am plecat linistit, ma duc la medlife la un neurolog imi da cateva recomandari iar sange mult mai amanuntit, coloana cervicala, tomograf, rmn, boli interne, hematologie, consult cardiologic, totul absolut normal, oare sa fie burn out sau imi trebuie psiholog?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

03-10-2017, ora 9:30
Publicitate ROmedic
Administrator forum
ALAnerv
ALAnerv reprezinta una dintre solutiile cele mai performante pentru refacerea structurii si functiei nervilor lezati (in radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice). Este considerat un foarte puternic antioxidant si trofic neuronal pe piata romaneasca ce poate adauga beneficii importante masurilor terapeutice recomandate pacientilor cu radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice. Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK