buna ziua

29-07-2012
mary_2907
Nu este medic/terapeut
mary_2907
ma numesc mary am 45 ani 1, 75 inaltime 99kg mi a aparut o problema reumatica, o inflamatie puternica la glezne sa pus diagnosticul de artroza tibiotarsiana am facut doua infiltratii cu dyprofos apoi sa recomandat o cura cu go-on trei facute la interval de o saptamana.dupa infiltratie durerile persista dar nu asa puternice, am facut o cura de zece zile cu arcoxia 120 mg 1pe zi, solfadeine pastile 3 pe zi, tramadol 1 seara. va rog un raspuns daca se poate.va multumesc
1 comentarii
0
30-07-2012, ora 01:57
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Este extrem de simplu: distrugerea articulatiilor (artroza) se datoreaza supraincarcarii acestora prin cele peste 30 kg in plus.
Infiltratiile mentionate agraveaza ultra-rapid distrugerea articulatiilor, avand un efect contrar celui scontat de catre D-voastra. Celelalte medicamente mentionate sunt la fel de iluzorii, dandu-va impresia ca puteti continua cu cele 30 kg in plus.
Fara reducerea drastica a greutatii (30 kg) este total imposibil sa reduceti suferinta (dar raul a fost deja facut, iar obezitatea v-a distrus iremediabil articulatiile).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.