buna ziua!...o problema

13-01-2010
vmc
Nu este medic/terapeut
vmc
buna ziua!... am o nelamurire. Care e probabilitatea sa fi ramas insarcinata in urma unui contact sexual cu prietenul meu? vreau sa mentionez faptul ca ne-am protejat, dar am avut un mic incident cu prezervativul (in sensul ca a iesit fara sa ne dam seama, iar finalul a fost "in afara mea").
Vreau sa stiu daca este adevarat ca lichidul preejaculator contine spermatozoizi, daca poti raman insarcinata...daca.. etc..
si inca o intrebare: dupa cate zile se poate face un test de sarcina? dupa cate zile de la ultimul contact sexual? astept raspuns. Va multumesc!
1 comentarii
0
13-01-2010, ora 20:45
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Probabilitatea de a fi ramas insarcinata in urma unui singur contact sexual la care prezervativul s-a rupt si ejacularea a fost externa este mica, intre 1 si 5 %. Mai spre 1 sau mai spre 5 % ? Pentru a sti, trebuie sa va raspundeti la urmatoarea intrebare cheie: erati in perioada fertila cand s-a intamplat acest eveniment sau erati in afara ei ?

In speranta ca foloseste,
M.D.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici