by-pass...unde???

10-06-2008
Mihai@37
Nu este medic/terapeut
Mihai@37
Buna ziua, Tatal meu trebuie sa faca o operatie de by-pass. Imi puteti recomanda o clinica/un chirurg din Bucuresti?
Coronarografia a facut-o la Floreasca...am vazut ca doctorii de aici recomanda de obicei Fundeni. Exista si posibilitatea sa o faca la Floreasca - cineva nu imi recomanda acest spital pentru aceasta interventie.
Multumesc,
4 comentarii
0
10-06-2008, ora 00:00
Dr. Buzatu Ileana Mihaela
Cardiologie, Bucuresti
Dr. Buzatu Ileana Mihaela
Este foarte important sa ascultati indicatiile medicului specialist cardiolog care l-a avut in observatie pe tatal dumneavoastra, pentru ca dansul este cel care il va minitoriza in perioada postoperatorie.Spitalul Clinic Fundeni consider ca este o recomandare buna.La spitalul Floreasca se asteapta pe lista de programari mai mult, si este important ca aceasta interventie sa fie practicata in primele 3 luni de la efectuarea coronarografiei, altfel aceasta investigatie trebuie repetata.
0
11-06-2008, ora 00:00
Mihai@37
Nu este medic/terapeut
Mihai@37
Am gasit pe internet un medicament "de curatire a sistemului cardio-vascular -> EVITA ACUM OPERATIA DE BYPASS SAU DE MONTARE STENT <-". Medicamentul se numeste "Formula FLW - Bypass/Stent Nutritional" (Formula de Bypass Nutritional, comercializata in Canada sub denumirea de FLW iar in Statele Unite sub denumirea de ARTR-E-CLNZ.) si, spun ei, este avizat de Ministerul Sanatatii din Romania". Ce parere aveti despre acest medicament / aceasta solutie?
0
11-06-2008, ora 00:00
Mihai@37
Nu este medic/terapeut
Mihai@37
Mai am o intrebare, daca tot am inceput :), am inteles ca se poate face operatia de by-pass si in Italia, cu un foarte mare procentaj de reusita, pe cord batand (tehnica endoscopica) unde costurile ajung undeva la 10, 000 EUR. Cunoasteti o astfel de clinica? O recomandati in pofida celor din Romania? Inteleg ca sunteti doctor si nu este normal sa faceti o astfel de recomandare...dar...
0
12-06-2008, ora 00:00
Dr. Buzatu Ileana Mihaela
Cardiologie, Bucuresti
Dr. Buzatu Ileana Mihaela
Este vorba de un implant de stent.Daca indicatia a fost de by pass cred ca nu se poate implanta stent.Operatia de by pass se poate atat in tara cat si in strainatate.Daca doriti sa faceti aceasta interventie in strainatate, medicul specialist cardiolog al tatalui dumneavoastra va poate recomanda o clinica partenera din strainatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: