Căderea părului.

04-08-2017
[ Ștefan ]
Nu este medic/terapeut
[ Ștefan ]
Bună ziua, de ceva timp îmi cade părul de pe picioare, maini și cap. Cel mai rău din cap si picioare. Cand îmi bag mâna prin părul din cap văd cel putin 4-5 sau chiar mai multe fire de păr rămase pe mana, mai ales când fac baie îmi cade de două ori mai mult. E prima oara când mi se întamplă așa ceva. Dacă imi smulg putin părul de pe picioare, tot la fel... rămân cu cate 4-5 sau chiar mai multe fire de păr prin degete, mi-e puțin frică că o să-mi cadă tot părul din cap sau picioare sau mâini. Înainte sa imi cadă părul mă durea cam in fiecare zi stomacul, și nu știu de ce, nu am fost nicăieri că am zis ca îmi trece. Stomacul a inceput sa ma doara cam de prin luna iunie, mai exact pe 17 iunie și durerea a incetat cam prin 26 iulie. O luna si umpic. Și pe 6 iulie într-o dimineață mi-am băgat mâna în păr să mi-l aranjez și m-am trezit cu vreo 10 fire in mână.Și înainte aveam părul și mai lung numai ca l-am tuns și când îmi băgam mâna prin păr de abia dacă îmi cadea un fir de par, cateodata nici macar un fir de par, si acum imi cad cate 4-5 sau mai multe... N-am mai pățit asta in viața mea. Țin să menționez ca am de abia 16 ani...Și părul il am cam până la nas de lung.Părul îmi cade aproximativ de o luna, E posibil ca această cădere de păr să fie din cauza dureri de stomac? Faza este ca nu mă mai doare stomacul de vreo doua saptamani, si căderea părului încă continua. E posibil să imi cadă de tot părul? Sau ce poate sa fie?
Mulțumesc.
3 comentarii
0
09-08-2017, ora 15:57
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si a analizelor de laborator.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
0
04-12-2018, ora 13:16
ADRIASON
Nu este medic/terapeut
ADRIASON
Buna ziua nu stiu daca m-ai ai probleme cu stomacul si caderea parului dar legatura este helicobacter pilori.o bacterie ce se afla in stomac responsabila cu gastrita ulcer cancer de stomac si nu in ultimul rand cu bolile de piele aceasta bacterie se poate transmite de la mama la fat si poate genera probleme pe toata durata vietii fara a fi descoperita
0
04-12-2018, ora 13:22
ADRIASON
Nu este medic/terapeut
ADRIASON
Se poate face o simpla analiza din scaun.biopsie direct din stomac.sau din sange daca se dovedeste a fi pozitiva de acolo pleaca problemele dumneavoastra.tot ce am scris este din experienta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  • A fost identificată cauza genetică a albirii părului și a calviției
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • De ce chelesc bărbații?
  •