caderea parului - ce remedii sunt?

29-02-2012
claudiugabriel
Nu este medic/terapeut
claudiugabriel
buna seara...scuze daca am deschis un subiect aici dar nu prea i-am gasit locul in alta parte...ideea e ca eu am foarte mare incredere in persoanele de pe site'ul asta si tocmai deaia scriu si aici problema care o am si daca exista remedii...ideea e ca am si eu o problema cu caderea parului de pe la varsta de 18 ani...aqum am 22 si mi'a cazut par pana cand a ajuns forma aia sus mai putin si in parti mai mult...exista vre'un tratament care intradevar sa de-a rezultate am incercat si cu ulei de ricin am incercat si cu revalid. mai nou folosesc 'sapun moale' + solutie chel stop de vre'o 2 luni...sincer sa fiu nush ce efect are dar mi-au mai aparut niste fire blonde de par...dar nush aveti cumva vre'o alta ideea cunoaste cineva un tratament mai special sau ceva bun nu prostii de la tv care fac reclama si degeaba...
7 comentarii
0
29-02-2012, ora 09:37
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Uneori caderea (rarirea)parului poate fi si de la o infectie undeva in corp.
Mai ales de la o sinuzita mai veche. Ai cumva gastrita? Vezi sa nu fie Helicobacter Pylori.
Solutii de dat pe par iti poate da medicul dermatolog, in functie de ce constata ca ai.
Daca ai o infectie si asta a determinat caderea parului, degeaba dai cu ceva pe scalp ca nu ajuta. Trebuie intai sa tratezi infectia, iar parul isi revine singur.
0
29-02-2012, ora 09:43
claudiugabriel
Nu este medic/terapeut
claudiugabriel
da e adevarat am avut gastrita deoarece nu mai m-a suparat am facut tratament cam acum un an de zile si de atunci numai m-a suparat burtik...ultima data mi s-a spus atunci ca am un microbi Helicobacter Pylori, alt doctor mi-a spus ca am gastrita pe sistem emotiv...sincer sa fiu am urmat un tratament plin de antibiotice si nu am mai avut nimic..ideea e ca mie deja imi pica parul din cap dupa aia am facut gastrita...o mai exista vre'o sansa..sa ma refac..
0
29-02-2012, ora 21:31
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Ti-am trimis mesaj privat. Apasa pe numele tau si intra pe mesaj.
0
22-09-2012, ora 22:06
Zippy96
Nu este medic/terapeut
Zippy96
Salut!Am 16 am sa atras atentia ca incep sa chelesc, imi ziceau colegii ceea ce pe ei ii amuza.Apoi am realizat si eu ca, cam asa e.Parul meu e din ce in ce mai rar.Mi sa recomandat sa ma tund mai des.Am facut asta.in vara anului asta m-am ras in cap, din ce aflasem e bine pentru par.acum ca a mai crescut oleaca se observa de la o posta.se vede scalpul.as vrea sa stiu si eu ce sa fac, un sfat daca ati putea sa-mi da-ti cateva sfaturi.Am fost si la dermatolog mi-a dat un sampon pentru regenerarea parului dar n-am apucat sa il incerc.Multumesc anticipat si pace!
0
02-10-2012, ora 11:56
Oana.R
Nu este medic/terapeut
Oana.R
Urmeaza tratamentul dat de doctorul dermatolog.. vezi ce rezultate ai. Poate caderea parului nu e din cauze ereditare si atunci poti scapa folosind tratamente naturiste, se gasesc destule aici pe forum.
0
13-10-2012, ora 20:03
Zippy96
Nu este medic/terapeut
Zippy96
Ma gandesc ca o cazua ar putea fi si masturbarea, am devenit cam disperat de asta
0
24-09-2016, ora 16:42
this_is_my_life
Nu este medic/terapeut
this_is_my_life
Buna! Ati auzit sau ati incercat cumva" regenerarea si stimularea cresterii parului prin propria plasma, aminoacizi si vitamine " ?
Am vazut un doctor din Bucuresti care realizeaza astfel de injectii in scalp cu trombocite tocmai ca firele de par sa se regenereze.sunt curioasa de pret si de rezultat si eventual in cat timp se vad efectele
Mentionez ca am gasit acest articol pe pagina doamnei dr.Delia Thiess.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mătreața
  • Căderea părului
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • Modificările părului în sarcină, post-partum și menopauză
  • Vitamine pentru un păr sănătos
  • Oamenii de știință au identificat gena implicată în albirea părului
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  •