Caderea parului - Sfaturi urgente va rog

11-07-2011
bmb23
Nu este medic/terapeut
bmb23
Am 22 de ani de ceva timp cam vreo 6 luni a inceput sa imi cada parul, azi ceva maine ceva. Problema e ca in ultima perioada mai exact acum ultima luna am luat si revalid si chelstop mi-am dat si cu ulei de ricin(de vreo 30 de ori) si nici o schimbare. Am luat pastile ulei si etc pt ca in ultima luna imi cade extraordinar de mult, pe langa asta am zile cand fac matreata foarte foarte multa si ma mananca pielea capului foarte rau.

Ce solutie mai exista? Eu as vrea sa ma rad in cap.
Astept mai multe pareri.
Va multumesc!
11 comentarii
0
11-07-2011, ora 11:13
Edith Moldovan
Identitate neconfirmată
Edith Moldovan
O cauza a caderii parului poate fi stresul..in exces.Poti sa incerci ceai de brusture.Te clatesti dupa fiecare spalare.Si bineinteles limitezi cat de cat stresul.
0
11-07-2011, ora 11:18
bmb23
Nu este medic/terapeut
bmb23
Am incercat pe cat posibil sa reduc stresul, dar e ceva ciudat sa imi cada asa de mult intr-o perioada asa scurta, inainte aveam un par foarte foarte des si acum mi se vede pielea capului. E o diferenta de la cer la pamant.
0
11-07-2011, ora 18:53
pleomax
Nu este medic/terapeut
pleomax
salut.am avut si eu probleme cu caderea parului si cineva mi-a zis sa frec zona fara par cu usturoi.cureti catelul de usturoi, tai cu cutitul capatul catelului si freci zona pana ce nu mai e nici un pic de "zeama" in capatul catelului, mai tai un pic cu cutitul si tot asa.tin sa precez ca tratamentul trebuie aplicat de cateva ori pe zi si freci, pana simti ca te ustura pielea capului.la mine a dat roade si il recomand si eu acum.sanatate!
0
11-07-2011, ora 20:34
bmb23
Nu este medic/terapeut
bmb23
Mersi, alte sfaturi metode naturiste ???? Mai stie careva ceva ????
0
18-07-2011, ora 21:09
trufina
Nu este medic/terapeut
trufina
este la magazinul naturist ulei de ricin, vitaminele A si E, petrol. Dublezi cantitatea cu ulei de masline. Te dai la radacina parului, lasi 3 ore, te dai cu galbenus de ou tot pe radacina si mai stai o ora.Nu te speli de ulei inainte de galbenus. eu am facut tratamentul o data de saptamana si intr-o luna jumate am rezolvat problema.
0
18-07-2011, ora 22:52
bmb23
Nu este medic/terapeut
bmb23
Combin uleiul de ricin cu vitaminele A si E, petrol+ ulei masline? si ma dau cu ele. Apoi cu galbenus de ou ? Sper sa fi inteles bine.
Multumesc pt sfat. Apropo si regenereaza reteta asta ?
0
20-07-2011, ora 12:02
IPSEC
Nu este medic/terapeut
IPSEC
Imi cer scuze ca postez aici insa nu are rost sa mai deschid alt subiect pentru intrebarea mea, oricum intrebarea mea are o anumita legatura cu parul.
Deci, spuneti-mi ce fel de clinica ar trebui sa vizitez pentru problemele legate de par? (am niste fire albe)
Imi cer scuze, bmb23, daca consideri ca am manifestat lipsa de respect fata de tine.
0
20-07-2011, ora 16:12
bmb23
Nu este medic/terapeut
bmb23
Nu este niciun fel de problema Ipsec.
0
02-08-2011, ora 08:34
girly
Nu este medic/terapeut
girly
buna ziua! As avea si eu o intrebare legata de ulriul de ricin. Am inceput tratamentul cu ulei de ricin, galbenus de ou si vit A uleioasa dar dupa 6 aplicari ale acestei masti am constatat ca a inceput sa-mi cada mai tare parul. Intrebarea mea ar fi: cade parul bolnav sau nu-mi prieste tratamentul? Ce-i drept am observat multe fire scurte de par crescute.
Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda!
0
21-11-2011, ora 11:08
bmb23
Nu este medic/terapeut
bmb23
Eu folosesc de ceva timp galbenus de ou + ulei de masline + usturoi bine pisat. Le mestec bine si apoi le tin pe cap cam o ora si ceva sau cat de mult posibil. Nu prea mi-a mai cazut asa de mult parul cum eram la inceput de umpleam o chiuveta. Dar chel tot raman :) pt ca nu vad se vad rezultate spectaculoase decat ca nu mai cade asa mult, dar nici de crescut nu creste. Am sa incerc si cu vitamina A uleioasa. Daca mai aveti pareri cu rezultate le astept.
0
21-11-2011, ora 12:53
Edith Moldovan
Identitate neconfirmată
Edith Moldovan
Sunt ceva picaturi de la Varga foarte bune PICATURI IMPOTRIVA CADERII PARULUI 50 ML.Sunt putin mai scumpe in jur de 50-60 lei dar eu cel putin sunt multumita de rezultate.Sunt naturiste. Sau daca nu PETROLE HAHN PREVENTION SAMPON.Contine si petrol care are un efect pozitiv asupra radacinii parului.Sper sa va foloseasca
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mătreața
  • Căderea părului
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • Modificările părului în sarcină, post-partum și menopauză
  • Vitamine pentru un păr sănătos
  • Oamenii de știință au identificat gena implicată în albirea părului
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  •