calcul renali spitale romania | Forumul Medical ROmedic

calcul renali spitale romania

16-04-2014
LidiaVrancea
Nu este medic/terapeut
LidiaVrancea
Hello, sunt Lidia si vreau sa dezbat putin problema spitalelor si a medicilor din Romania. Eu personal fug cam de toate spitalele si sunt obsedata de modul in care noi, ca pacienti suntem tratati.. spitale murdare, medici grabiti, care nu au timp de tine, si care te trateaza superficial doar ca sa scape de tine si sa-ti ia banii. Am scapat de toate astea cand am ajuns la -* si am ramas placut surprinsa. De la medici specializati la cel mai inalt nivel, pana la aparatura ultra-moderna, de la asistente amabile, chiar prea amabile, pana la discutii cu pacientul ca de la om la om nu ca de la superior la inferior. Motivul pentru care am ajuns a fost eliminarea unor calculi renali, care-mi faceau zile fripte, neputand sa fac nimic din cauza durerilor. Am spus in ce fel am fost tratata si va recomand cu drag!

(*modificat de admin)
1 comentarii
0
17-04-2014, ora 00:22
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
LIDIA eu mam tratat in BUCURESTI la mai multe spitale si am avut parte tot de atata atentie si profesionalism ca si tine si recomand cu placere persoanelor de pe acest forum sa mearga la ele sau dau numarul de telefon al doctorului de care sunt multumit pt o consulatie, operatie sau ceea ce au nevoie acei oameni.
Nu trebuie sa aruncam cu noroi peste toate spitalele sau peste toti doctorii ca nu este normal, multi dintre noi nam mai fi azi in viata daca nu erau acei doctori care neau salvat, numai ca unii pacienti nu inteleg ca uneori nu se poate face mai mult si vor imposibilul, iar altii nu suporta adevarul si asa unii medici nu le explica foarte bine boala, altii chiar nu au timpul necesar pt asta.
De exemplu eu in septembrie am asteptat doua ore sa fiu operat si am stat in sala de operatie pt ca doctorii care trebuiau sa ma opereze au avut o urgenta, si acel pacient cu mai multe probleme ca mine a supravietuit si a stat cu mine la terapie, ce ar fi trebuit sal injur ca ma facut sa astept?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: