Cancer la colon

31-12-2017
Antonie
Nu este medic/terapeut
Antonie
Buna seara am 39 de ani si decurand am fost diagnosticat cu cancer la colon.mi sa facut biopsie astept rezultatele.dimensiunea unui plip am inteles ca este de 50 milimetri.mar interesa sansele de reusita si daca este bine o operatie.tin sa mentionez ca am intrat intrun regim alimentar.ma aflu in marea britanie si sincer nu stiu cat de bine ar fi sa raman aici sau sa caut sa plec in alta tara pentru tratament.as dori sa stiu repercursiunile chimioterapiei si ce o sa urmeze sa fac si sansele mele reale.va multumesc frumos.
6 comentarii
1
31-12-2017, ora 09:00
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Urmati indicatiile medicului curant. Daca se confirma malignitatea, va urma o interventie chirurgicala , functie de localizarea leziunii. O puteti face acolo.
0
14-01-2018, ora 15:44
Antonie
Nu este medic/terapeut
Antonie
Va multumesc frumos pentru raspuns.Numai ca nu miau venit nici un raspus al biopsiei.Am inceput un regim am facut un tomograf pelvin de curand si astept rezultatele.In legatura cu regimul deci am renuntat la carne porc mezeluri fasfuduri sare zahar.Imi pregatesc zilnic un pahar de suc de legume carr contine: o sfecla doi morcovi un postarnac o bucata telina si patrunjel.Intreb daca aceasta cura este buna.Ca suc imi prepar un pahar lafel din doua mere doua pere si morcovi.Tin sa mentionez ca un partea dreapta a inceput sa ma doara mi se amaraste gura si nu stiu ce sa fie.La spital am ajuns si au spus ca totul este ok.Se poate sa fie si de la aceasta cura? Carne doar pe gratar de doua ori pe saptamana piapt de pui si vita.peste odata pe saptamana.in rest legume fierte si foarte putin calite in ulei de porumb.mar interesa daca fac bine ce fac.va multumesc.
0
14-01-2018, ora 20:10
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna seara.
Dieta alimentara pe care ati prezentat-o e in regula. Urmati indicatiile medicului curant.
0
01-02-2018, ora 12:56
Antonie
Nu este medic/terapeut
Antonie
Buna ziua.in legatura cu tot ce vam scris am fost contactat de medici defapt am fost chemat de un chirurg care mia confirmat cancerul eu am intrebat de tomograful de lam facut si biopsie.el mia spus ca trebuie sa ma operez mia spus riscurile care le pot avea adica: infectie si o sa mi se administreze antibiotice coagulari de sange si mi se fac injecti anti coagulante iar dupa operatie la doua saptamani maxim as afla succesul operatiei.operatia se incearca la paroscop daca nu se reuseste tot atunci sar face sa ma taie clasic.intebarea ar fi daca am posibilitatea sa va trimit un document si daca puteti sami spunti daca este ok ceace se fc.mi sa mai spus si aratat cat se tae din colon.imi este foarte frica si as dori si parerea dumneavoastra.nam inteles dece nu am primit eu nici o scrisoare cu rezultatele nici de la biopsie nici de la rmn pelvin.si operatia mi sa stabilit pe 21 februarie adica foarte curind deacea imi este frica si nu stiu ce sa fc.va multumesc si mias dori sa pot sa ca trimet si acel document al colonoscopiei pentru a ma sfatui si dumneavoastra fiind un specialist si un roman ca si mine.va multumesc si astept cu nerabdare raspuns.
0
01-02-2018, ora 15:23
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Da, puteti sa-mi trimiteti niste documente legate de acest diagnostic, pentru a va putea da o opinie.
0
22-02-2019, ora 21:34
Dram
Nu este medic/terapeut
Dram
Bună seara, Antonie! Cum te mai simți? Tine ne la curent! Sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: