Cancer la san sau altceva?

20-05-2007
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Acum ceva timp mi-am simtit la pieptul drept niste noduli si o durere mai puternica in diferite momente ale ciclului.Am fost la dr endocrinolog si mi-a zis ca am 2 noduli unul de16 mm si unul de 6 si ca nu se poate face nimic decat prin operatie si ca nu e cancer dar in timp se poate transforma cica si ca trebuie monitorizat.Adica ce sa inteleg ca e inceput de cancer si nu a vrut sa-mi zica??
3 comentarii
0
21-05-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu e nici un inceput, ci e vorba de noduli benigni. Este adevarat ca, fara tratament, se intampla uneori (dupa ani de zile) sa apara o transformare neoplazica, dar acest lucru trebuie privit mai degraba ca o exceptie. In marea majoritate a cazurilor nu apare nici un cancer.
0
18-09-2007, ora 00:00
najhat
Nu este medic/terapeut
najhat
Fata mea are 22 ani, de5ani i-a aparut un nodul 3cm la sanul stang si astazi am fost la medic pt.ca a aparut la dreptul unul de 2cm.Este necasatorita, si medicul spune ca dupa casatorie si sarcina va disparea, dar trebuie supravegheati.Nu ne-a recomandat operatie, se reintorc.Daca stiti tratament naturalist, va rog anuntati-ma.Multumesc!
0
03-03-2009, ora 22:09
ciobanulivia
Nu este medic/terapeut
ciobanulivia
Am 49 ani si am un nodul la sanul stang, de 1, 3/1, 7 cm., bine conturat, fara aderente si cu toate aceste caracteristici rezultate dupa efectuarea ecografiei si mamografiei, Medicul specialist oncolog a recomandat direct operatia, datorita dimensiunilor.Doresc informatii suplimentare, in masura posibilitatilor, privind desfasurarea interventiei, tipul de anestezie, perioada de spitalizare, recuperare, urmari, sanse, etc. Mentionez ca nu am avut nici un fel de astfel de interventii de acest gen, nu s-au evidentiat alti noduli, dar am antecedente in familie-mama cu cancer de colon.-decedata, verisoara primara cu mastectomie si decedata.Nodulul este dureros uneori si mai ales inainte de ciclu (ma apropii de menopauza).M-am hotarat pentru operatie.Oare ar tebui sa mai astept, sa incerc si alte tipuri de tratamente naturiste sau homeopate? multumesc,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.