Cancer la san sau nu ?

16-09-2010
ziuaalba
Nu este medic/terapeut
ziuaalba
Buna ziua, am o mare dilema si incep prin a va spune ca la 17 ani am fost operata de un fribroadenom mamar san stang la care din fericire biopsia s-a aratat a fi favorabila (nu era tumora)-am recupat rapid In urma cu 7-8 luni am vazut ca sanul drept se inroseste si se inflameaza, in martie a.c. am facut eco unde mi s-a vazut un fibroadenom asociat cu o usoara hiperplazie fibroglandurala, cert e ca a urmat o incizie pentru ca se inflamase sanul in forma acuta. Dupa 4 luni de la efectuarea inciziei, aceasta nu s-a inchis iesind din ea secretie purulenta, astfel ca am ajuns sa fiu operata pentru scoaterea fibroadenomului in luna iunie. Toti medicii imi spuneau ca va fi ok, dar rezultatul ultimei biopsii era de mastopatie fibrochistica. Aceste interventii au fost facute in Braila. dar problemele continua, am fost la I.O.B. fiindca nu mi se inchisese incizia si operatia, astfel ca m-a tratat cu baneocin, spunandu-mi ca am fost operata degeaba ( ca nu a fost nici un nodul la san) si ca va fi ok. Va spun sincer ca am inceput sa o iau razna, pentru ca in acest moment operatia si incizia s-au inchis, dar in interiorul sanului e ceva (acest ceva inca nedescoperit medicii la care am fost) care produce infectie. Cert este ca din cauza presiunii aceasta a facut o fisura langa mamelon ca sa poata iesi aceea secretie purulenta. ( adica sanul s-a inflamat foarte tare incat s-a spart ca sa poata iesi materia.
Va rog mult ma lamuriti de ce anume sufar si daca se poate trata aceasta problema, caci sperantele mele de a scapa de secretia purulenta, pansamente shimbate zilnic (timp de 8 luni) si faptul ca voi mai duce o viata normala si de a da nastere macar unui copil simt ca se naruie, de aceea va rog sa ma ajutati.. Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
16-09-2010, ora 21:27
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Poate că un tratament homeopatic ar fi indicat în cazul dv, în care pare a fi vorba de o problemă de teren mai degrabă decât de o boală.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.