cand a aparut sarcina?

23-08-2008
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere, este foarte important pentru mine. Datele "problemei" sunt urmatoarele: femeie 28 ani, ciclu menstrual uneori neregulat (intarziei chiar si de 25 de zile), ultima menstruatie 17 octombrie, contact sexual neprotejat la inceputul lui noiembrie (nu se mai retine ziua), contact sexual neprotejat pe 24 noiembrie, test sarcina (pozitiv) efectuat pe 7 decembrie. Intrebarea este: ce sanse sunt ca sarcina sa fi aparut in urma contactului de pe 24 noiembrie? Nule? Va multumesc foarte mult.
6 comentarii
0
24-08-2008, ora 00:00
tudora
Nu este medic/terapeut
tudora
NULE nu sunt deloc ci maxime as zice eu deoarece hormoniii s-au jucat bine cu tine si au castigat deci sanse ca tu sa fi ramas insarcinata in urma ultimului contact sexual sunt maxime pentru ca tu nu ai niciodata de unde sa stii cand hormonii au chef sa favorizeze ovulatia pentru ca ai ciclu neregulat atat de mult (cateodata intarzie 25 zile) deci ca atare ai avut perioada ferila s-a nimerit si sper ca din fericire si ai ramas CAnd mai vrei sa ai si alti copii sau nu mai vrei sa tii cont foarte mult de rfgularitatea ciclului tau este foarte important pentru ca datorita dereglarii de ciclu atat de mare poti ramane oricand vor hormonii si nu oricand vrei tu.Si inca ceva mai poti verfica si la un doctor ginecolog printr-o ecografie date super exacte si zile fixe cand ai ramas asta inseamna cat are bebeul de la conceptie La ecograf se poate vedea bebeu dupa un anumit nr de zile trebuie sa te interesezi iar testul zice da adica pozitiv la doar doua saptamani de la conceptie deci sansele nu sunt deloc nule ci maxime!!! as zice eu si toate cele bune pentru tine si bebeu
0
25-08-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Eu zic ca la ala de la inceputul lunii s-a produs. Fa socoteala, 17 ciclu si la inceputul lunii, contact. Pana la sf lunii oct mai erau 13 zile. Plus inceputul lunii noiembrie. Era exact in perioada cand nu aveau voie. Am citit ca maxim 8-10 zile inainte si dupa ciclu, ai voie neprotejat, dupa 10 zile, nu. Parerea mea!
0
25-08-2008, ora 00:00
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Cele 2 contacte au avut loc cu parteneri diferiti si vreau sa stiu daca are rost sa ajung la un test de paternitate. Ecograful da sanse (cu ceva variatii) sa fi aparut in urma primului contact dar nu stiu daca sa am incredere in ecograf sau nu, multi au aflat la ecograf ca vor avea baiat si s-a nascut fata (si invers). Am respectivele intrebari in minte pentru ca nu stiu daca chestia cu perioada sigura de 8-10 zile este valabila si la un ciclu neregulat. Mai astept parerile dumneavoastra, poate imi va raspunde si un doctor cu experienta in asa ceva. Multumesc.
0
04-09-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Hmmmmm! C-am problema cu tine!
Puteai si la 17 si la 24 din cauza ciclului neregulat. Eu am zis la primul pentru ca nu ai specificat daca in nov ai avut ciclu.
Luna noiembrie are 31 zile, deci 7 zile din nov cu 7 din dec sunt 14 zile, se zice ca de la 3 sapt iese pozitiv daca esti gravida dar daca tu in luna noiembrie nu ai avut ciclu atunci e clar pt ca ultimul ciclu a fost pe 17 oct. si pana la inceputul lui nov. a trecut destul, aveai ovulatie.
Nu vine asa?
Zic si eu, nu stiu, c-am problema!
Du-te la un cabinet si fa-ti o elastografie - e un ecograf performant de catva timp se foloseste. Nu rateaza nimic, iti spune la fix cat are bebele tau. Pana la urma trebuie sa stii cine e tatal copilului!
Succes!
0
08-09-2008, ora 00:00
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Nu am avut ciclu in noiembrie, ultima menstruatie a fost pe 17 octombrie. Sa fie nule sansele sa fi aparut sarcina pe 24 noiembrie?
0
09-09-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Eu cred ca da.
Dar trebuie sa iti raspunda specialistii. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •