cand doar ne sarutam ma dor testiculele

31-08-2009
leonnard
Nu este medic/terapeut
leonnard
salut! am si eu o intrebare pentru un doctor specialist de pe forum, cand stau cu prietena si nu facem sex, doar ne sarutam etc., ma dor testiculele, iar daca o facem nu ma mai dor! am16 ani ! este ceva grav in legatura cu problema mea?! astept raspuns !salut
3 comentarii
0
01-09-2009, ora 10:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este ceva normal si se intampla des la barbati atunci cand nu se ajunge la ejaculare, adica cand actul sexual nu este dus pana la capat. Aceasta situatie nu este favorabila, mai ales daca se intampla des caci astfel de dureri cauzate de lichidul sexual stagnat in canale duce la niste afectiuni.
Exista 2 posibilitati: ori ajungi la ejaculare - indiferent cum - dar inainte sa inceapa durerile ori nu te mai "joci" cu prietena ta asa de mult sa ajungi in acest stadiu. Tratament pt. asa ceva nu exista dar exista 2 posibiltati naturale de a impiedica durerile, care este lucrul cel mai intelept.
0
01-09-2009, ora 16:09
leonnard
Nu este medic/terapeut
leonnard
mersi! si ce posibilitati naturale ar fi ?
0
22-09-2009, ora 23:10
sella
Nu este medic/terapeut
sella
LEONAR CITESTE INCA O DATA CE A SCRIS SCARFACE SI RUMEGA UN PICINFORMATIA.PRIN CE CAI NATURALE POTI SA AJUNGI LA EJACULARE OARE?NU MAI FI STRESAT CA NU AI NICI O PROBLEMA.ESTE FOARTE NORMAL DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC CE TI SE INTAMPLA.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lovitură la/în testicule
  •